FOTO Ce a slăbit Becali în trei luni după gratii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tras la faţă, abătut şi neglijent. Aşa a fost surprins Gigi Becali în dubă, pe drumul de întoarcere la Jilava. Parcă prevestea decizia magistraţilor, la cererea sa de întrerupere a pedepsei. Nu a avut noroc nici de data asta, aşa că va rămâne după gratii.

Latifundiarul din Pipera şi-a făcut apariţia, ieri, în jurul orei 9.00, la Curtea de Apel, unde s-a judecat eliberarea sa. Îmbrăcat la patru ace, cu un costum negru şi cămaşă gri, Becali a păstrat aparenţele unui om de afaceri prosper, încrezător şi relaxat cât timp ştia că este filmat şi fotografiat. Însă, cum a ajuns în duba cu care urma să traverseze Bucureştiul spre Jilava, nu a mai jucat teatru şi s-a lăsat copleşit parcă de tot ce i se întâmplă.

A aruncat cât colo sacoul şi s-a descheiat la primii trei nasturi ai cămăşii. Aşa, cu pieptul dezgolit, încercănat şi foarte îngândurat, dar cu nelipsitele mătănii în mână, Gigi Becali a lăsat impresia unui om dărâmat psihic. Semn că cele trei luni petrecute în închisoare şi-au pus amprenta bine de tot pe chipul şi mintea patronului Stelei.

El a aşteptat, ieri, să plece acasă, în sânul familiei, pentru următoarele 90 de zile. Le-a cerut magistraţilor să-i întrerupă executarea pedepsei de 3 ani şi jumătate pentru a putea rezolva situaţia financiară la zece firme pe care le deţine, dar mai ales la Steaua. Din acest motiv, Becali a fost susţinut de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Anamaria Prodan, precum şi de Alex Bourceanu, Ionuţ Luţu şi Virgil Becali.

simeon stalpnicul png

Gigi Becali, însoţit de poliţişti (Foto: Eduard Enea)

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

27 mai- La prima apariţie după încarcerare, pe chipul lui Becali nu se vedeau schimbări majore

simeon stalpnicul png

16 aprilie- Când încă se afla în libertate, omul de afaceri era rotund la faţă şi foarte bine dispus (foto: Sever gheorghe)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net