Imagine-avertisment! Cum arată tratamentul pentru o singură zi al unui pacient cu COVID internat la ATI

Ultima actualizare:

    Cum arată tratamentul unui bolnav de COVID internat la ATIFoto: Shutterstock
Cum arată tratamentul unui bolnav de COVID internat la ATIFoto: Shutterstock

Autoritățile au publicat o imagine în care apar toate medicamentele necesare unul pacient infectat cu COVID-19, care se află internat la terapie intensivă, iar „peisajul” este pe cât se poate de tulburător. Cutiile cu doctorii, fiole și cele necesare pentru bolnavi nu sunt deloc puține, și acest lucru reprezintă tratamentul numai pentru o zi!

Pentru a veni în ajutorul campaniei de vaccinare din România, tratamentul pe care îl primește într-o singură zi un bolnav de COVID internat la terapie intensivă a fost surprins într-o fotografie publicată duminică de autorități pe pagina oficială de Facebook a platformei naționale RO Vaccinare, pe Facebook. Imaginea este grăitoare de la sine, fără a fi nevoie de prea multe introduceri și explicații suplimentare!

Fotografia publicată de autorități cu tratamentul primit de un bolnav COVID internat la ATI este de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. „O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă al unui bolnav de Covid-19! Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă al unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea”, au transmis reprezentanții RO Vaccinare, pe pagina oficială de Facebook.

„Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces. PS: Revenim cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală. Sursa: Institutul de Pneumoftiziologie «Marius Nasta» din București”, au scris pe Facebook reprezentanții RO Vaccinare.

Situația COVID în România 

Din fericire, se menține linia descendentă a cazurilor și a deceselor asociate Covid. Autoritățile au anunțat duminică, 12 decembrie, puţin peste 700 de cazuri noi de COVID-19 şi 60 de decese, 15 fiind din perioada anterioară. Cu o zi înainte fuseseră anunțate 931 de cazuri.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 716 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 20 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 110 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.055. Dintre acestea, 722 sunt internate la ATI. Dintre cei 722 pacienți internați la ATI, 61 au certificat care atestă vaccinarea. Din totalul pacienților internați, 90 sunt minori, 84 fiind internați în secții și 6 la ATI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net