Ilie Năstase, prieten cu Donald Trump. Cum îl alintă președintele american pe sportiv

Ultima actualizare:

    Ilie Năstasefoto: Hepta
Ilie Năstasefoto: Hepta

Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite ale Americii, în urma alegerilor electorale care au avut loc marți (8 noiembrie). Fostul mare tenismen Ilie Năstase a avut ocazia să îl cunoască pe politician, pe când juca la US Open.

Sportivul a povestit în ce circumstanțe a ajuns să fie prieten cu actualul președinte al Americii, Donald Trump. „La New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. Nu lipsea într-o perioadă deloc. Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. Îmi arăta cât de bine joacă tenis. Și juca bine, știe jocul, are un backhand curat”, a relatat Ilie Năstase, potrivit Mediafax.

Fostul tenismen a mărturisit că a rămas prieten cu Donald Trump și că nu ar putea să i se adreseze cu formula oficială. „Doar nu o să-I zic domule președinte! Și el îmi zicea Nasty (obraznic în limba engleză, n.r.), Nasty, Nasty… Donald, Donald!”, a mai povestit Ilie Năstase.

Conform Mediafax, sportivul crede că Donald Trump este potrivit pentru a conduce Statele Unite ale Americii și este de părere că președinția sa va fi benefică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net