Îl vrei la Steaua? Victor Ponta donează o parte din salariu echipei de baschet

Ultima actualizare:

    Premierul s-a accidentat la genunchiul stâng ]n timpul unei partide de baschetfoto: Eduard Enea
Premierul s-a accidentat la genunchiul stâng ]n timpul unei partide de baschetfoto: Eduard Enea

Victor Ponta spune că donează diferenţa din majorarea salarială, echipei de baschet a Clubului Steaua.

Mare pasionat de baschet, Victor Ponta a comunicat prin intermediul paginii sale de Facebook că din 1 august donează diferenţa de salariu primită prin "faimoasa ordonanță" echipei de baschet a Clubului Steaua, care anul acesta joacă din nou, după mulți ani, într-o competiție europeană.

"Nu m-am răzgândit, cred în continuare că este corect că demnitarii din România (Președinte, președinții Parlamentului, miniștrii etc.) trebuie să aibă un salariu decent, cel puțin egal cu alți funcționari din subordine și relativ asemănător cu ceea ce se întâmplă în Europa. Dar la fel de corect este ca această mărire de salariu să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public. Așa că pot să mai aștept până vom adopta noua Lege a Salarizării! În consecință, am luat decizia personală ca începând cu data de 1 August să donez diferența de salariu primită prin «faimoasa ordonanță» către echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joacă dupa mulți ani din nou într-o competiție europeană). Așa am sufletul împăcat și fac și un gest simbolic de sprijin pentru echipa și sportul pe care le iubesc atât de mult de peste 30 de ani!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Reacţia Steaua CSM Eximbank Bucureşti

Preşedintele echipei de baschet masculin Steaua CSM Eximbank Bucureşti, Virgil Stănescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că iniţiativa premierului Victor Ponta de a dona clubului o parte din salariu este un gest lăudabil din partea oricărui fan, nu doar a primului ministru.

"Super, iniţiativa ca un suporter să ne doneze o parte din salariu e lăudabilă, mai mulţi ar trebui să se axeze pe sport, iar oricine ar veni în ajutorul sportului este de apreciat. Este lăudabil orice gest de acest fel din partea oricui", a declarat Virgil Stănescu, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele formaţiei steliste a mai spus că premierul Victor Ponta, care a jucat la Steaua la nivelul junioratului, a asistat la meciurile echipei din ultima perioadă în calitate de suporter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net