«Îi dau băiatului meu banii de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Maria Mihai  a câştigat 300 de  lei cu Click!MANIA
Maria Mihai a câştigat 300 de lei cu Click!MANIA

V-am promis mii de premii la Click!MANIA şi ne-am ţinut de cuvânt. Zilnic, sute de cititori au fost premiaţi de ziarul lor preferat. Peste 1.800 au câştigat bani, telefoane, tablete, iar o bucureşteancă a plecat acasă cu o Dacia Logan. Alţi aproape 5.100 de norocoşi au descoperit lozurile cu reducerea şi au comandat produse extrem de utile.

Ai verificat lozul de pe prima pagină? Azi e ultima zi în care mai ai şansa să intri în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Maria Mihai (56 de ani) a descoperit un loz de 300 de lei. ”Deşi am mai câştigat lucruri, sunt primii bani obţinuţi drept premiu la un concurs. Să câştigi 300 de lei nu este de ici de colo în vremurile astea. Ziarul Click! îl cumpăr în fiecare zi, iar Click!MANIA este concursul meu preferat! Încă nu am spus familiei despre bucuria care a dat peste mine, nici măcar nu m-am exteriorizat, am dezvăluit doar colegilor de la serviciu că am câştigat 300 de lei la Click!MANIA. Nu ştiu ce o să fac cu banii, nu am avut timp să mă gândesc, dar cred că o să îi dau băiatului meu. El are nevoie mai mare de bani decât mine”, ne-a spus femeia, care e coafeză.

Cel mai tare concurs al toamnei a premiat mii de cititori fideli. Bucureşteanca Carmen Marioara Negrea e norocoasa care a pus mâna pe cel mai râvnit loz de la Click!MANIA, un superb autoturism Dacia Logan. Un cititor fidel s-a ales cu 5.000 de lei, iar alţi 26 de români au câştigat câte 1.000 de lei. Aproape 200 de norocoşi au descoperit lozurele cu 300 de lei, iar patru cititori au telefon nou de la Click!MANIA. S-au mai câştigat tablete, grătare Delimano, baterii externe, robinete electrice, geluri pentru dureri musculare şi cărţi. Dacă ai găsit azi un loz cu trei simboluri identice sună la: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318/603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discountului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 1391089070 jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net