Îi aduce zilnic flori iubitei care s-a stins acum doi ani

Ultima actualizare:

    Florile şi candelele  nu lipsesc niciodată  de la monumentul  funerar din  Someşul CaldFoto: DJ-ICE
Florile şi candelele nu lipsesc niciodată de la monumentul funerar din Someşul CaldFoto: DJ-ICE

Dragoste dincolo de moarte! Undeva în Apuseni, pe marginea unui drum din localitatea Someşul Cald, un monument funerar le spune drumeţilor o poveste emoţionantă. În 2015, o tânără de 26 de ani îşi trăia acolo ultima primăvară. De atunci, iubitul ei vine în fiecare zi şi pune o candelă şi flori în amintirea fetei frumoase, căreia îi cere iertare plângând.

Candrea Simona Marinela, 15.12.1988 – 01.05.2015. Literele aurii de pe monumentul de marmură din Someşul Cald vorbesc despre un destin tragic. În urmă cu doi ani, tânăra din Vatra Dornei se afla într-o maşină modificată pentru concursuri destinate autovehiculelor de teren, condusă de iubitul ei, Abdul Rahim Jousouf Hadil. El e proprietarul unui service pentru cutii de viteză în Gilău, unde lucra şi tânăra în vârstă de 26 de ani. Îndrăgostiţi de maşini şi de aventură, cei doi participau adesea la concursuri în Munţii Apuseni. Pe 1 mai 2015, prietenul Simonei a încercat să urce cu maşina o pantă abruptă din zona Someşul Cald. Abdul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat şi s-a prăvălit aproape 100 de metri. Ambii purtau echipament de protecţie, dar Simona şi-a găsit sfârşitul în accident, în vreme ce tânărul a scăpat fără răni grave.


    Simona era mereu prezentă la competiţiile  maşinilor de teren
Simona era mereu prezentă la competiţiile maşinilor de teren

Fata a fost îngropată la Vatra Dornei şi, în timpul funeraliilor, Abdul a fost ţinut cu greu pentru a nu se arunca lângă sicriul iubitei sale. După înmormântare, tânărul a ridicat un monument funerar în amintirea fiinţei atât de dragi. Pe marmura rece sunt scrise şi câteva gânduri: ”Simona dragostea mea, toate s-au frânt acum. Şi gândurile mele, şi visele tale. Şi dacă mi-ai fi zis hai vino cu mine, fără să întreb, aş fi murit cu tine! Ai fost şi vei rămâne iubirea mea! Sper să mă ierţi tu, pentru că eu nu mă pot ierta! Familia şi prietenii noştri te-au iubit şi plâng o dată cu mine. Te iubesc mult, Simona mea! Dormi în pace, înger drag şi bun. Te iubesc, Abdul”.


    Abdul (în mijloc),  sfâşiat de durere, la  înmormântarea iubitei saleFoto: monitorulsv.ro
Abdul (în mijloc), sfâşiat de durere, la înmormântarea iubitei saleFoto: monitorulsv.ro

De atunci, tânărul merge în fiecare zi cu flori şi candele la monumentul din Apuseni. Abdul îi cere fetei iertare neîncetat şi, de cele mai multe ore, plânge în hohote, sprijinit de monument.

Click! spune

Ancheta realizată de poliţişti în 2015 a arătat că Abdul Rahim Jousouf Hadil e vinovat de producerea accidentului. Trimis în judecată pentru ucidere din culpă, el a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Familia Simonei nu s-a constituit parte civilă în proces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net