Ieri ministru cu fason, azi cu burtă şi baston! Ce «a rămas» din «ministrul Dracula»

Ultima actualizare:

    2016: De nerecunoscut!  Dan Matei Agathon  s-a îngrăşat enorm,  e plin de riduri şi  merge în baston
2016: De nerecunoscut! Dan Matei Agathon s-a îngrăşat enorm, e plin de riduri şi merge în baston

Ce-a fost şi ce a ajuns! La doar 66 de ani, Dan Matei Agathon nu mai are nici statura, nici farmecul de odinioară, de pe vremea când era ministrul turismului. Un om gârbovit, în baston, cu haine ponosite, burtă proeminentă şi zâmbet amar. Aşa arată în fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! cel supranumit “ministrul Dracula”.

Da, vedeţi bine! Nu este un trucaj! Este chiar Dan Matei Agathon, cel care a devenit celebru în anii 2000 cu proiectul “Dracula Park”. Pe vremea când conducea Ministerul Turismului în guvernul lui Năstase, politicianul era pus mereu la patru ace şi era înconjurat numai de femei tinere şi frumoase. De alt-fel, este de notorietate relaţia extraconjugală pe care omul politic a avut-o cu Slivia Stanciu (36 de ani), alias Sylvie, fostă componentă a trupei Etno şi unul dintre prezentatorii extragerilor Loto de la TVR. Însă aceste vremuri au apus de mult. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent pe politician într-o parcare din Capitală. Agathon putea fi cu greu recunoscut de trecători. Îmbrăcat neglijent, în nişte haine mult prea largi şi ponosite, deplasându-se în  baston, de la spate, fostul ministru este un bătrânel gârbovit, împovărat de ani şi vremuri. Până şi urcatul în maşină a devenit un chin pentru politician, care s-a îngrăşat enorm şi a îmbătrânit în câţiva ani cât alţii în zece. 

simeon stalpnicul png

Acum trei ani se afişa cu amanta tinerică

Dan Matei Agathon a fost ministru al turismului de două ori, în perioadele 1992 - 1996 şi 2000- 2003. Politicianul n-a fost uşa de biserică şi, chiar dacă era căsătorit, se afişa des cu mult mai tânăra Silvia Stanciu, fostă componentă a trupei Etno. Cei doi s-au cunoscut înainte de alegerile din 2004, când Silvia a susţinut pentru PSD, alături de colegele ei din trupa Etno, mai multe concerte de a căror organizare se ocupa în mod direct, în calitate de şef de campanie, chiar Matei Agathon. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
casa la curte jpeg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net