Idilă interzisă la liceu! Profesor, filmat în timp ce sărută o elevă minoră

Ultima actualizare:

    Profesorul de engleză și eleva au fost filmați de colegii feteifoto: captură video
Profesorul de engleză și eleva au fost filmați de colegii feteifoto: captură video

Scandal de amploare la un liceu din Sighetu Marmației după ce un profesor de engleză a fost filmat în timp ce săruta o elevă de clasa a IX-a chiar în sala de curs. Scena s-a petrecut sub ochii colegilor fetei, cre au filmat totul, iar video a ajuns pe Internet. În urma sărutului din clasă, cadrul didactic şi-a dat demisia.

Un alt incident cu un dascăl și o elevă îndrăgostită s-a petrecut de data aceasta la Sighetu Marmației. Profesorul de engleză a fost filmat într-o sală de clasă a Liceului Tehnologic Forestier, în timp ce săruta cu foc o adolescentă, potrivit www.vasiledale.ro. La scena din clasă au fost martori colegii minorei, care au filmat momentul şi au distribuit filmuleţul pe internet. Se pare că motivul sărutului ar fi fost o notă de trecere, pentru ca eleva să scape de corigenţă. În cursul zilei de ieri, profesorul de engleză, titular, şi-a recunoscut fapta şi şi-a dat demisia.

„Este primul incident de acest gen. Profesorii sunt supuşi, la începutul fiecărui an, la anumite testări psihologice. Conducerea şcolii s-a autosesizat în acest caz, asemenea comportamente nu sunt tolerate. Profesorul în cauză şi-a recunoscut fapta şi a demisionat. u poate fi vorba despre o notă de trecere, pentru că eleva învață bine“, a confirmat, pentru Digi24, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter.

Conducerea liceului a stat de vorbă şi cu eleva implicată în scandal, iar părinţii fetei au fost înştiinţaţi şi urmează ca în cursul zilei de joi să se prezinte la şcoală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net