Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Dacă nu știi ce să faci în timpul tău liber, iată câteva evenimente care urmează să aibă loc.

Decât să stai în casă, mai bine ieși și distrează-te într-unul dintre următoarele locuri.

Improvisneyland te provoacă la distracţie

Iată un eveniment la care nu vei fi doar spectator, ci poţi chiar tu dicta cursul show-ului. La ceainăria ARTea din Bucureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, actorii din trupa Improvisneyland te provoacă la distracţie. Tu propui tema, ei te vor face să râzi cu lacrimi. Fiecare scenă e creată spontan şi e irepetabilă. Participanţii sunt regizorii propriului eveniment, căci în improvizaţie totul se naşte pe loc, adaptat tematicii, publicului. Momentele super haioase ale actorilor sunt acompaniate de un pianist talentat şi la fel de spontan. Spectacolul durează o oră şi jumătate. Intrarea e liberă, însă se încurajează donaţia către actori cu o sumă cuprinsă între 25 şi 30 de lei.

José Carreras, ultimul turneu

Legendar­ul tenor José Carreras vine în România în cadrul ultimului său turneu mondial şi pregăteşte un concert plin de pasiune şi emoţie. Spectacolul „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” face parte din cadrul turneului mondial - „A LIFE IN MUSIC” şi, aşa cum îi spune şi numele, va conţine cele mai bune melodii ale artistului, arii de operă, operetă şi musicaluri. „Sunt melodiile care m-au mişcat şi m-au entuziasmat mereu, în ele sălăşluiesc pasiunea, emoţia, o parte a sufletului meu pe care încerc să o redau prin voce”, mărturiseşte Carreras. Artistul va susţine două concerte – unul la Romexo (joi, 26 noiembrie, de la ora 20.00), unde biletele au preţuri cuprinse între 162 şi 864 lei, şi unul la Cluj (29 noiembrie, ora 19.00, Sala Polivalentă), biletele costând între 150 şi 500 de lei.

Doru Octavian Dumitru e «muşcat de râs»

“Maşina de râs” a României, Doru Octavian Dumitru, revine pe scena Sălii Palatului cu o premieră absolută – show-ul de comedie “Muşcat de râs”. Este un spectacol care prezintă frământările omului şi relaţiile cu cei din jur. “Consideraţi-mă o cameră-spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, uşor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat şi cald, făcându-te să te simţi confortabil”, declară artistul. Spectacolul are loc marţi, de la ora 19.30, iar biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net