Idei de vacanţă în Grecia în 2015

Ultima actualizare:

     Idei de vacanţă în Grecia în 2015. Dacă vă planificaţi concediul din timp, aveţi şanse mari să prindeţi oferte foare buneFoto: cugetliber.ro
Idei de vacanţă în Grecia în 2015. Dacă vă planificaţi concediul din timp, aveţi şanse mari să prindeţi oferte foare buneFoto: cugetliber.ro

Câteva idei de vacanţă în Grecia în 2015 le vor prinde bine, cu siguranţă, celor care vor să-şi planifice din timp concediul de vară.

Deşi suntem abia în ultima lună de iarnă, e bine să luam în calcul şi posibilitatea de a ne cumpăra din timp biletele pentru concediul din vară. Iată câteva sugestii.

Idei de vacanţă în Grecia în 2015 - cele mai frumoase staţiuni greceşti

Românii preferă, în continuare, insulele greceşti pentru petrecerea concediului. La mare căutare sunt ofertele din Insulele Creta, Rhodos, Thassos, Lefkada, Corfu şi Santorini.

Şi staţiunile de pe continent sunt de luat în calcul, mai ales că sunt mai ieftine. În Meteora, Parga Grecia, Asprovanta, Nei Pori sau Paralia Katerini găsiţi oferte pentru toate buzunarele.

Idei de vacaţă în Grecia în 2015 - Corfu

În Corfu, agenţiile de turism se întrec în oferte  şi vă pun la dispoziţie o gamă largă de idei de vacanţă în Grecia, în 2015. Preţurile pornesc de la 349 de euro, pentru un sejur de 7 zile în perioada aprilie - mai, şi ajung la 764 pentru 7 zile, all inclusive, în perioada iunie - august. Oferta este valabilă la agenţia de turism Genius Travel.

Una dintre cele mai căutate şi mai ieftine staţiuni greceşti este Halkidiki. Aici, agenţiile au oferte cuprinse între 38 şi 74 de euro, pentru o cameră dublă, în regim all inclusive. Preţurile sunt valabile pentru perioada 18 mai - 30 septembrie.

Idei de vacanţă în Grecia în 2015 - Lefkada

Pentru un sejur de 7 zile, cu avionul, agenţia Europa Travel pune la dispoziţie bilete cu preţuri cuprinse între 296 si 394 de euro, pentru perioada 16 iunie - 22 septembrie.

Idei de vacanţă în Grecia în 2015 - Santorini

Un sejur cu avionul în Santorini, în luna mai, costă 788 de euro pentru două persoane, în regim all inclusive. În perioada de vară, preţul ajunge la 1730 de euro, tot pentru două persoane, la un hotel de patru stele. Ofertele sunt valabile la agenţia Christian Tour.

Idei de vacanţă Grecia în 2015 - sejur individual

O variantă foarte accesibilă de a vă petrece concediul în Grecia aveţi şi dacă vă alegeţi singuri cazarea şi transportul, fără să apelaţi la agenţii. Site-uri precum airbnb.com sau booking.com pun la dispoziţie astfel de servicii, în care puteţi închiria camere direct de la proprietar. În funcţie de perioada pentru care optaţi, puteţi chiar să negociaţi preţul. Atenţie însă, proprietarii nu pun la dispoziţie decât locul de cazare, fără mese incluse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net