Iată primul club în care nu se mai fumează! Cum au reacționat clienții

Ultima actualizare:

    Clubul Fratelli din Timișoara este primul în care nu se mai fumeazăfoto: fratelli-timisoara.ro
Clubul Fratelli din Timișoara este primul în care nu se mai fumeazăfoto: fratelli-timisoara.ro

Nici nu a fost aprobată legea care interzice fumatul în spațiile, că patronii de cluburi s-au și grăbit să iasă în întâmpinarea celor care trebuie să ia decizia finală. La Timișoara a fost semnalat primul club în care nu se mai fumează. Decizia fost luată de pe o zi pe alta, astfel încât clienții care făcuseră rezervare pentru 13 și 14 noiembrie au aflat cu surprindere la intrarea în club că nu mai au voie să fumeze în interior.

Legea care interzice fumatul în spațiile publice a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, la 10 noiembrie. Acesta este ultimul pas înaintea aporbării legii, înainte de votul din plenul Camerei Deputaților, forul decizional în acest caz.

Patronii unui club din Timișoara nu au mai așteptat însă ca deputații să se pronunțe asupra legii. În contextul în care decizia din cadrul Comisiei de Sănătate a trezit foarte multă nemulțumire în rândul fumătorilor, patronii au schimbat peste noapte regulile, iar clienții au aflat la intrare că pășesc în primul club în care nu se mai fumează.

Primul club în care nu se mai fumează. ”Într-un final, clienții au înțeles”

Clienții au fost surprinși să afle chiar de la intrare că nu au voie să fumeze înăuntru, fumătorii înrăiți au fost indignați, dar totul s-a terminat cu bine. „Decizia a fost luată pentru că ne-am gândit că este mai bine așa, mai ales că, cel mai probabil, în scurt timp se va interzice oricum fumatul în locurile publice. Reacția vizitatorilor noștri a fost foarte bună, am avut parte inclusiv de fumători care ne-au spus că apreciază ideea. Nu am avut niciun fel de incidente și toată lumea a respectat regula”, a declarat PR managerul clubului Fratelli pentru tion.ro.

Primul club în care nu se mai fumează. Deputații din Comisia de Sănătate au înăsprit legea

Propunerea legislativă semnată de 22 de parlamentari, prin care se interzice total fumatul în spaţiile publice, a fost adoptată, în luna martie a acestui an, de plenul Senatului. Forul decizional în acest caz este însă Camera Deputaților. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil din partea Comisiei de Sănătate, însă membrii comisiei au făcut câteva modificări importante.

Astfel, fumatul va fi interzis în aproape toate spațiile publice închise, cu excepția penitenciarelor de maximă siguranță și a zonei de tranzit a aeroporturilor internaționale. Aici se vor amenaja spații destinate exclusiv fumatului. De asemenea, fumatul va fi interzis în locurile de joacă sau alte spații destinate copiilor, deschise sau închise. Mai mult, în aceste spații vor fi interzise și țigările electronice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net