Iată ghidul petrecerilor de Halloween din Bucureşti şi din ţară

Ultima actualizare:
Cargo, la Arenele Romane
Cargo, la Arenele Romane

Ce ar fi Halloween-ul fără o petrecere înfricoşătoare? Click! îţi prezintă petrecerile şi concertele din Bucureşti şi din ţară din acest weekend.

De la ateliere pentru cei mici şi proiecţii de filme, la concerte "horror" şi petreceri cu vrăjitoare, poţi găsi orice pe placul tău. Iată lista evenimentelor de joi, vineri şi weekend.

Joi

Cats on the roof, vineri, în Daimon Sport Club
Cats on the roof, vineri, în Daimon Sport Club

Cargo, la "Noaptea Vrăjitoarelor", la Arenele Romane , joi, de la ora 18.00. Cea mai titrată trupa românească de rock a ultimului deceniu te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului premiera "Noaptea Vrăjitoarelor". Biletele sunt între 30 şi 70 de lei.

Halloween Party cu The ROCK în Hard Rock Café, joi, de la ora 21.30. După două show-uri sold-out, trupa The ROCK revine pe scena HRC pentru un concert de peste două ore, la care sunteți așteptați costumați. Biletul e 35 de lei.

Halloween Party, la Ago Restaurant, joi, 30 octombrie, de la ora 21.30. Într-un decor cu specific de Halloween, puteţi gusta preparate japoneze. Rezervări la 0730 30 30 30.

Vineri

Ateliere şi petreceri

Distracţia bântuie Sun Plaza de Halloween, vineri, de la ora 17.00. Sesiuni de make-up tematic şi face painting, ateliere pentru copii, ateliere de chiromantie şi tarot, dansuri de Halloween. Participarea la oricare dintre activităţile tematice este gratuită.

The three stories of Halloween, în Black Jack Pub
The three stories of Halloween, în Black Jack Pub

Magic Halloween Party, în Joy Club, vineri, de la ora 18.30 până la ora 20.30. Jocuri, surprize şi concursuri pentru copii. Detalii şi înscrieri: http://www.enjoyparty.ro/magic-halloween/.

Vin Vrăjitoarele!!!!! în Alandala Café, de vineri, de la ora 19.00, până duminică, ora 14.00. De la ora 19.00, vă aşteaptă un workshop de realizat pălării de vrăjitoare, iar de la ora 21.00, o pertrecere cu intrare liberă.

Addams Family Halloween Dinner, la Trattoria Vivaldi şi West Plaza Kids, de la ora 19.00. O seară înfricoşătoare alături de cea mai înfricoşătoare familie. Preţul unui bilet este 90 lei.

Halloween Party - Show de iluzionism, la BackYard Garden & Pub, de vineri, de la ora 20.00. Intrarea se face pe bază de costumaţie. Cel mai original costum va fi premiat cu un cadou surpriză. Mai mult, va avea loc şi un show susţinut de iluzionistul PACO. Rezervările se fac la 0734 474 747.

Proiecţie de film la ceainăria La un Ceai, de la ora 19:30.Vă vor aștepta și surprize dulci, veți primi din partea casei fursecuri înfricoșător de gustoase special create pentru Halloween. Cele trei scurtmetraje ce vor fi proiectate sunt: “Lucky” – o animație stop-motion, “Lumină Firavă” – un scurtmetraj realizat de Bogdan Drumea si Florina Dumitrache şi “Donna must die!” – un scurtmetraj cu accente de film noir, cu inserții de comedie neagră, care sigur vă va duce cu gândul la filmele lui Tarantino. Intrarea este liberă. Puteți face rezervări la 0724 017 318.

Atelier de Halloween, la Ceainăria Tabiet, de la ora 19.00. Artistul plastic Maria Ivan-Gurzu vă va învăţa să sculptaţă dovleci. Din partea casei, participanţii vor primi ceai, vin fiert şi bomboane. Intrarea este 70 lei/persoană. Înscrierea se face prin mail la adresa office@ceainariatabiet.ro până la data de 29 octombrie. In mail trebuie să precizaţi că doriti să vă înscrieţi la ATELIERUL DE HALLOWEEN, numele si un număr de tel. 

Rugby vs Fotbal American, la Stadionul de Rugby, de la Arcul de Triumf, de la ora 19.30. Un meci în premieră în România, o înfruntare inedită între cele două sporturi cu balonul oval. Toate fondurile strânse cu ocazia evenimentului vor fi folosite în scop caritabil.

HalloWeekEnd, la Roter Keller , de vineri, ora 20:00, până duminică, ora 05:00. Vineri, intrarea este liberă, la petrecerea “A Night of Dark Delights”, iar sâmbătă concertează trupa Nocturne'E.S. Intrarea este 15 lei, iar accesul se face de la ora 21.30.

Smart Halloween, în Smart Change, vineri, de la ora 20.00. Rezervări se fac la office.smartchange@gmail.com şi la 0726694435.

Cats on the Roof - Halloween Party, la Daimon Sport Club, vineri, de la ora 20.00. Cats on the Roof este trupa care va asigura fondul sonor perfect pentru o seară distractivă și relaxantă. Intrarea este liberă, iar rezervările se fac telefonic, la numărul 0749 260 359.

Halloween Live Party, la Music Club. Costumează-te şi inscrie-te la concurs. Cel mai original costum va fi premiat. Intrarea este de 20 lei şi include un shot, iar rezervările se fac la rezervari@music-club.ro.

OCS, în Mojo, vineri
OCS, în Mojo, vineri

Halloween Karaoke Party, la Grill Pub. Dacă vrei să petreceri Halloween-ul într-o peşteră, rezervă-ţi masa la: 0767 121 685.

Halloween Extravaganza @El Comandante Junior, de la ora 20.00, cu face painting şi băuturi speciale. Rezervări la 0728.555.043.

Grande Halloween!, la El Comandante Grande, de la ora 21.00. Rezervări la 0728.556.043

Hollywood Halloween, la Club Fabrica, de la ora 21.00. Dacă ai un personaj preferat sau pur şi simplu vrei să fii pentru o seară Jack Sparrow, Neo, Scarlett O’Hara, Lara Croft, Thor, Nasul, Omul de Tinichea sau Frodo Baggins, vino la club Fabrica. 

Halloween Party la Mărul de Aur, de la ora 21.00. Invitaţi speciali sunt Silviu Biriş, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, Nelu Ploieşteanu şi Nicu Costache. Rezervări la 0742.582.728.

Halloween Party! la Stuff Vama Veche, de la ora 21.00. Pentru fiecare rezervare, primeşti un shot. Rezervări la 0724.788.388 / 0745.694.791 / 021.316.22.43.

Night of the scarecrows, la La Scena, de la ora 21.00. Vei fi întâmpinat de sperietori, corbi, zmei şi alte personaje fantastice. Costumaţie obligatorie! Biletele se pot achiziona dând un mail la adresa popeasca@uppercrazy.com, costul unui bilet fiind de 20 lei.

Nightmare on Batistei Street, pe Str. Batiştei 24 A, de la ora 21:00. Dacă vii costumat şi anunţi apasând butonul “join”, prima băutură este din partea casei, un cocktail Poltergeist. Dacă vii însoţit de prieteni, până la ora 23:00, intrarea este liberă pentru toată gaşca. Tema petrecerii de anul acesta este “Old Horror Movies". Locul de întâlnire este InSpayer Bistro. Preţul unui bilet este 10 lei.

Bastards Halloween, în Bastards Club, vineri de la ora 22.00. Petrecăreţii vor primi din partea casei Bloody Bastards Long Drink si Punch.

Time for Hallow-In, la Time In Bistro, de la ora 22.00. Vino să petreci pe ritmurile muzicii anilor '80. Cel mai cool costum va fi premiat la bar. Câştigătorul va fi ales în funcţie de numărul de like-uri, pozele participanţilor fiind făcute în seara evenimentului, cu upload instant pe Facebook. Intrarea este liberă, iar rezervările se pot face la telefonul 0757 125 849. 

Zombie Burlesque, la Bordello - Pub Restaurant Lounge, de la ora 22.00. Rezervările se va prin telefon, la 0748 881 085 sau email la rezervari@bordellos.ro.

Vinerea mască, la Club Şurubelniţa, de la ora 22.00. Vii costumat şi poţi fi premiat: locul I - 10 shoturi, locurile II si III câte 5 shoturi. Rezervări pentru mese la 0724 547 014 sau 0722 218 171.

The three stories of Halloween, la The Black Jack Pub, de la ora 22.00. Petrecăreţii vor afla cele trei poveşti ale Halloween-ului, câte una pentru fiecare nivel al barului, iar în photo corner-ul special organizat, vor putea face poze înfricoşătoare.

End of the World Party – VII la Palatul Camerei de Comerț. Cea mai lonegevivă petrecere costumată din București, End of The World Party, ajunge la ediția cu numărul șapte. Petrecerea se va ține în clădirea istorică a Palatul Camerei de Comerț chiar în Centrul Vechi al Bucureștiului. Intră aici pentru a câştiga invitaţii.

Halloween Party, la Arena Pub, complex Regie. 10% discount pentru cei ce vin costumaţi. rezervări la 0760 588 066. 

Hell Dictador, la El Dictador, de la ora 22.00, cu Dj Yorgos si Dj Robbie Marra. Rezervări la 0729.041.043.

Concerte


    OCS, în Mojo, vinerifoto: metropotam.ro
OCS, în Mojo, vinerifoto: metropotam.ro

Party de Halloween, în Strada Visarion nr. 25 (zona Piaţa Romană), vineri de la 19.30. Un concert marca Black Vibration şi un super party cu Dj, o seară de neuitat unde surprizele vor fi muzicale şi alte surprize pe parcursul serii, intrarea va fi liberă pentru cei costumaţi, în club unde veţi primi un cadou din partea trupei, altfel intrarea e 5 Lei. 

Noaptea Strigoilor - Coma, Nişte Baieti, Shadow Box, în club Colectiv, de la ora 21.00. Băututuri cu ingrediente speciale şi trei trupe în concert. Biletul e 20 de lei şi include un shot.

Halloween Monster Mash - Raizing Hell, Anomalii, în Club Underworld, de la ora 22.00. După concertul susţinut de trupele Raizing Hell şi Anomalii, distraţia continuă pe ritmuri punk, rock`n`roll, şi gothic rock. Intrarea e liberă.

Omul cu şobolani la Mojo Halloween Party, în Mojo Music Club, de la ora 22.00. Pe lângă un concert, cei care vor alege Mojo vor avea parte de premii la concursul cu cele mai tari costume. Intrarea e 10 lei.

The Band - Halloween Party, la Hard Rock Cafe, de la ora 22.00. The Band reuneşte muzicieni cu experienţă în diferite zone muzicale, ceea ce dă diversitate şi posibilitatea abordării unor genuri muzicale diferite. Biletul e 25 de lei.

Halloween Thriller cu King of pop – the real Michael Jackson’s live tribute band în Berăria H. Localul a pregătit o seară înspăimântător de distractivă, plină de surprize spectaculoase într-un decor decupat parcă din poveștile cu vrăjitoare și duhuri magice. Intrarea e liberă.

Sâmbătă

Spooky Halloween, la Lotus Centre din Cluj
Spooky Halloween, la Lotus Centre din Cluj

“Fuga de Strigoi”, în Pădurea Băneasa (Alea Privighetorilor 31-3), de la ora 15.00. Concurenţii vor alerga opt km prin pădure şi vor întâlni tot felul de “strigoi” pe traseu care îi vor împiedica să ajungă la linia de sosire. Participarea costă 90 de lei.

Sweet Fest de Halloween, la Promenada Mall, de vineri, ora 10.00, până duminică, ora 22.00.  Festivalul dulciurilor gourmet își va întâmpina vizitatorii cu figurine și sculpturi din martipan cu tematica specifica Haloween-ului, cupcakes, cozonac tradițional, prăjituri românești sau specialități turcești și arăbești, specialități din miere de albine, precum și zeci de sortimente de cafea și ceaiuri.  Accesul vizitatorilor este gratuit, în toate cele trei zile.

Halloween la Bucureşti Mall, de vineri până duminică. Programul începe la 11.00. Cei mici se vor amuza cu Contele Dracula, apoi o vrăjitoare îi va învăța dansul specific de Halloween. Ultima oră (13:00 - 14:00) va fi consacrată proiectelor creative: sub îndrumarea părinților, copiii vor crea măști înfricoșătoare. Pe 1 noiembrie, jocurile cu Contele Dracula și concursurile antamate de vrăjitoare se țin lanț începând cu ora 14:00 și până la ora 17:00. Duminică, programul de distracție ia startul de la ora 11:00. Din nou, Contele Dracula și vrăjitoarea le-au pregătit celor mici jocuri și dansuri.

Vanatoarea de Fotografii 9 – Countdown, la staţia de metrou Piaţa Victoriei dinspre parcul Kiseleff, de la ora 11.00. Banda Foto te invită într-o călătorie plină de mister, în care vom merge pe urmele supranaturalului, în căutarea a şapte teme simbolice. La finalul traseului, participanţi sunt aşteptaţi la The Gate Café. Mai multe detalii: http://www.bandafoto.ro/inscriere/

Halloween Party 2014: Science Hallow-Night, la SciKIDS Garage, de la ora 17.00. Petrecere destinată copiilor şi adolescenţilor, cu tematică ştiinţifică. Pentru rezervari sunati la 0722.685.804, 0728.380.161 sau trimiteţi un email la contact@funscience.ro cu subiectul Halloween Party.

Petrecere de Halloween la "Bursuceii veseli", de la ora 17.00. Concurs de sculptat dovleci, vampiri şi vrăjitoare pentru cei mai neinfricaţi copii. Invitatul special va fi Magicianul TEO Official, care va prezenta un număr inedit de magie, creat pentru aceasta seara! Pentru detalii, părinţii sunt rugaţi să sune la 0762 326 436. Preţul unui bilet este 20 lei

Halloween Party, în club Maya, de la ora 21.00. Reducere de 25% la nota de plată pentru aniversaţi, intrare este liberă.


    Spooky Halloween, la Lotus Centre din Oradeafoto: vreausieu.ro
Spooky Halloween, la Lotus Centre din Oradeafoto: vreausieu.ro

Weekend-ul bântuit la Polus Center din Cluj. Copii se pot bucura de activităţi de Halloween, ateliere şi curse cu fantome şi vrăjitoare, pe 1 şi 2 noiembrie, între orele 14 şi 18.

Halloween Party in Transylvania 2014, la Cetatea din Sighişoara, de vineri, de la ora 12:45, până sâmbătă. Participanţii se pot bucura de evenimente tematice, concursuri şi bucate alese. Mai multe detalii aici.

Spooky Halloween la Lotus Center, în Oradea, vineri 31 octombrie, de la ora 17.00.  Jocuri, parade costumelor, teatru de păpuşi, concursuri “Trick or treat”, toate au loc la etajul centrului comercial.

Halloween la THE HUB, de la Hotel Ramada, din Oradea, vineri, de la ora 18.00. La orice consumaţie de 100 ron, primeşti desertul şi un pahar de vin din partea casei. Rezervări la reservations@ramadaoradea.ro şi 0359 403 333.

Gastronomic Delight la Restaurant Dambu Morii, în Braşov, vineri, de la ora 20.00. Meniul va fi unul de sezon, cu plăcintă de dovleac. Rezervări la 0268 340 054.

Halloween Weekend by Heaven's Hell, în Constanţa, vineri, de la ora 22.00. până duminică, 2 noiembrie. Intrarea este liberă, rezervări la 0733783024 / 0785626140.

Halloween Spooktacular Party în Broadway&Legendary, din Constanţa, vineri, de la ora 21.00. Cadouri, spooky shots şi premii pentru cel mai scary, sexy şi meh…costum. Rezervări laa 0733 144 544.

Halloween la Castelul Bran, sâmbătă, de la ora 19.30. Petrecerea se ţine într-un cort special amenanjat pentru eveniment. Seara începe cu proiecţia filmului „Dracula” (1931). Petrecerea începe de la ora 21.30, iar cei care se costumează vor fi premiaţi. În plus, puteţi face un tur al castelului. Biletele sunt între 50 şi 75  lei

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net