Iată cele mai ieftine credite de nevoi personale!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cele mai ieftine credite de nevoi personale au şi cele mai mici dobânzi anuale efective (DAE), însă pentru a le putea contracta trebuie să îndeplineşti câteva condiţii. Una dintre cele mai importante este cea potrivit căreia trebuie să-ţi încasezi salariul la banca respectivă.

Dacă ai nevoie de o anumită sumă de bani, un credit la bancă te poate scăpa de stres şi de griji, cu condiţia să ştii cum să-l alegi pe cel mai avantajos ţie. Ofertele sunt foarte multe, însă ce ar trebui să te intereseze în mod special este dobânda anuală efectivă. Cu cât aceasta este mai mare, cu atât creditul respectiv este mai scump.

Ce este dobânda anuală efectivă?

simeon stalpnicul png

Dobânda anuală efectivă exprimă sub formă procentuală costul total al unui credit. Potrivit conso.ro, cel mai uşor mod de a înţelege ce înseamnă DAE este să analizăm un caz concret. De exemplu, dacă întregul cost al creditului ar fi format doar din dobândă, atunci cel mai bun credit s-ar putea alege prin compararea ratelor de dobândă, urmând să optăm pentru împrumutul cu dobânda cea mai scăzută. În realitate, băncile percep o serie întreagă de comisioane care fac foarte dificilă compararea creditelor. Rolul dobânzii anuale efective este acela de a aduce la acelaşi numitor comun toate costurile unui credit bancar. În acest fel devine posibilă compararea a două sau mai multe credite.Pentru a vedea care este cel mai avantajos credit de nevoi personale, am apelat la calculatorul Conso şi am ales un împrumut de 10.000 lei cu o perioadă de rambursare de 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net