Iată ce-ţi poţi cumpăra cu 8 milioane €

Ultima actualizare:

“Ce-aş face dacă de mâine aş avea în conturi 8 milioane €?”

E întrebarea pe care şi-o pun milioane de români care visează să nimerească cele şase numere de la Loto 6/49 şi asta pentru că la categoria I se înregistrează un report de peste 34 milioane lei (aproximativ 8 milioane €). Click! îţi spune ce ai putea face cu banii dacă vei deveni următorul milionar în euro.

Ia-ţi casă de vedetă cu banii de la Loto


    Aşa arată dormitorul Milei Kunis
Aşa arată dormitorul Milei Kunis

După ce a devenit mămică şi s-a mutat cu Ashton Kutcher, Mila Kunis şi-a scos la vânzare luxoasa vilă din Los Angeles, America. Casa are 5 dormitoare, 5 băi şi o piscină exterioară imensă. Cine câştigă la Loto poate plăti 3,8 milioane $, preţul dorit de Mila.

Călătoreşte în jurul lumii cu propriul iaht! Cum ar fi să vezi lumea la bordul propriului tău iaht? Modelul Swift Trawler 52 Fly costă 1.009.000 €. Ţi-l poţi permite lejer şi îţi mai rămân şi bani să te distrezi în cele mai exclusiviste capitale ale lumii.

Pui banii la bancă şi iei 800 de euro pe zi! Dacă nu vrei să rişti nimic, poţi depune banii la bancă şi trăi până la adânci bătrâneţi doar din dobândă. De exemplu, dacă ai ţine cele 8 milioane de euro la bancă, ai primi pe an o dobândă de aproximativ 300.000 de euro, adică aproape 800 de euro pe zi.

Cumpără cele mai scumpe maşini din lume! Nu poţi avea o vilă de lux, fără o maşină pe măsură! Lamborghini sau Bugatti? Poţi face furori pe şosele patriei, la volanul unui Lamborghini Veneno Roadster, care costă nu mai puţin de 3,3 milioane de euro. Maşina poate atinge o viteză maximă de 355 km/h. Un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse costă 2.000.000 de euro.

loto 0 jpeg

Nu s-a mai câştigat din februarie 2014

Aşa arată dormitorul Milei Kunis
Aşa arată dormitorul Milei Kunis

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima dată în 2 februarie 2014, când un jucător din Galaţi a câştigat peste 3,4 milioane de lei, iar cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013. La extragerea de joi, 6 noiembrie, numărul de variante înregistrate a fost de 475.213, iar numărul de bilete jucate a fost de 227.704.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net