Iată care este bonul câştigător în august, la Loteria Fiscală!

Ultima actualizare:

    La extragerea de ieri au participat bonurile emise între 1 şi 31 de august
La extragerea de ieri au participat bonurile emise între 1 şi 31 de august

O nouă extragere la Loteria Fiscală a avut loc, duminică (20 septembrie). În joc au intrat bonurile emise în perioada 1 - 31 august, iar duminică a fost organizată prima etapă de selecţie, care a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Aşadar, bonul câştigător este din data de 5 august şi are o valoare cuprinsă între 320 şi 320,99 lei. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, potrivit Ministerului Finanţelor.

Cererile de revendicare pot fi depuse, începând de astăzi, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Fondul de premiere este de un milion de lei. La extragerea pentru luna iulie, au fost patru câştigători. Eu au primit câte 250.000 de lei.

Loto 6/49: Premiul a ajuns la 4,3 milioane de euro

Tot duminică, au avut loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La categoria I de la Loto 6/49, se înregistrează un report în valoare de aproximativ 19 milioane de lei (aproape 4,3 milioane euro), informează Loteria Român. Premiul la Loto 6/49 a fost acordat ultima dată în 5 aprilie, când o jucătoare a câştigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net