Atenţie! Frigul din vestul Europei ajunge la noi

Ultima actualizare:

Vremea s-a stricat în toată Europa şi urmăm noi. Aproape în toate ţările de pe continent sunt avertizări meteo. În sudul Franţei, în nordul Spaniei, stratul de zăpadă atinge 20-60 cm.

S-a emis chiar cod portocaliu de ninsori. La noi ploile şi frigul vor ajunge luni, când se va răci accentuat. Ploile au început să cadă, dar sunt slabe cantitativ. „Luni, vremea se răceşte semnificativ, vor fi precipitaţii, în special în vestul, centrul şi nordul ţării.

Întâi vor fi ploi, apoi se vor transforma în lapoviţe şi ninsori", ne-a informat meteorologul Mihai Timu, de la ANM. Vremea va rămâne instabilă toată săptămâna următoare, iar în timpul nopţii vor fi frecvent temperaturi sub zero grade. Cei care doresc să călătorească în Europa ar trebui să se informeze din timp cum este vremea.

De pildă, în Muntenegru, Germania, Cehia, Austria, Belgia şi Grecia sunt avertizări de ploi torenţiale şi vânt puternic. De vină sunt un ciclon din Oceanul Atlantic care aduce precipitaţii şi două valuri de aer rece, de la Polul Nord şi din Siberia, care răvăşesc Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net