Hoţul de diamante s-a ţinut de miştouri în faţa judecătorilor

Ultima actualizare:

    "Eu nu am furat nimic. Inelul l-am cumpărat pentru soţia lui Leo de la Strehaia”, a glumit George Ploscaru
"Eu nu am furat nimic. Inelul l-am cumpărat pentru soţia lui Leo de la Strehaia”, a glumit George Ploscaru

Pentru unii a fi arestat este o tragedie, pentru George Ploscaru, hoţul român care a prădat celebra bijuterie De Grisogono din Paris, este prilej de glume. Prezent joi (19 ianuarie) la Curtea de Apel Ploieşti pentru a contesta arestul, infractorul s-a răfuit cu presa şi s-a dat mare în faţa magistraţilor.

”Staţi liniştit că nu-i nici o problemă!”, a strigat cunoscuţilor cel mai mediatizat infractor român al momentului, George Ploscaru, la urcarea în duba care-l aştepta în faţa Curţii de Apel Ploieşti. Nu părea afectat că a primit o veste proastă: rămâne în arest. Infractorul român este arestat pentru 30 de zile şi aşteaptă extrădarea în Franţa după ce pe 30 decembrie 2016 a furat două diamante şi două inele, în valoare totală de 5,2 milioane de euro, de la o bijuterie celebră din Paris. Infractorul român a reuşit din nou să şocheze prin nebunia sa. “În faţa judecătorului s-a declarat mândru şi a spus că intenţia lui a fost de trecere la alt nivel, dintr-un hoţ de portofele, să treacă la alt nivel. Pentru el a fost o provocare”, a declarat Andrei Georgescu, avocatul său. În rest, a recunoscut tot şi şi-a povestit senin faptele.

În faţa presei însă, George Ploscaru s-a transformat. A negat furtul, a tras la răspundere ziariştii şi a încercat să fie spiritual. “Daţi adevărul, nu mai daţi minciuni la televizor. Numai minciuni daţi la televizor. Concubina mea m-a dat în primire. Ce-am furat? Ştiţi ce înseamnă gemolog? Verifică diamante. Eu nu am furat nimic. Inelul l-am cumpărat cu 500.000 de euro. Era pentru soţia lui Leo de la Strehaia. Am vrut să fie soţia mea”, a spus George Ploscaru. Apoi, a urcat cu pas sprinţar în dubă, grăbit de gardienii de la penitenciar. Avea întâlnire cu procurorii DIICOT Ploieşti, care speră în continuare să afle mai multe despre cei doi sârbi, creierele loviturii de 5,2 milioane de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net