Hoți de mașini de lux, ridicați de mascați

Ultima actualizare:

    Bolizii de lux erau închiriați din statele UE și aduți ilegal în țară ca să fie vânduți
Bolizii de lux erau închiriați din statele UE și aduți ilegal în țară ca să fie vânduți

Polițiștii au intrat astăzi peste mai multe persoane care sunt bănuite că se ocupă cu furtul de mașini scumpe. La această oră au loc 14 percheziții la domiciliile suspecților din Ilfov și București.

Potrivit Poliției Române, persoanele sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, tăinuire şi constituire de grup infracţional organizat. Mai exact, acestea sunt acuzate că închiriau autoturisme de lux,  pe care le vindeau apoi în țară. ”Din cercetări, a rezultat faptul că, în perioada 2013 – 2015, persoanele implicate se deplasau frecvent în statele membre UE, unde ar fi închiriat autovehicule de lux de la societăţile rent-a-car, pe care le-ar fi transportat în România, în scopul valorificării. După ce ar fi întocmit documente de provenienţă şi proprietate false, cei în cauză ar fi valorificat mașinile, fie altor persoane care aveau cunoştinţă despre provenienţa ilicită a acestora, fie către terţi cumpărători de bună credinţă, prin substituirea identităţii autoturismului furat cu un altul avariat, aceeaşi marcă, model şi an de fabricaţie”, se arată în comunicatul Poliției.

Mașinile furate sunt noi, de fabricație 2013-2015.

Oamenii legii pun în executare 15 mandate de aducere, iar în urma audierilor urmează a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Probabil, că suspecții vor fi reținuți pentru 24 de ore și duși, mai apoi, la mandat pentru solicitarea arestului preventiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net