Holi One, festivalul culorilor, ajunge la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Iată cum s-au distrat alţi europeni la acest festival devenit tradiţie (foto: holione.com)
Iată cum s-au distrat alţi europeni la acest festival devenit tradiţie (foto: holione.com)

"Peste zece ore de muzică electronică, cei mai buni DJ-ei, un decor impresionant şi, mai presus de toate, un concept de sărbătoare ce a cucerit întreg mapamondul". Aceasta este descrierea sumară a celei mai ciudate petreceri în aer liber văzută vreodată. Festivalul culorilor, Holi One, va fi la Bucureşti sâmbătă.

Inspirat de festivalul Holi din India, dar nu legat direct, Festivalul Holi One călătorește în jurul lumii! El îşi propune să strângă împreună oameni de categorii diferite, dar care au în comun pasiunea pentru comunicare, distracţie fără oprelişti şi bucurie. Pe 31 mai, mii de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pentru o experienţă complet nouă. Ei sunt sfătuiţi să se îmbrace în alb sau să poarte haine în culori pale fiindcă, pe lângă muzica electronică, se vor delecta cu momentul-cheie al festivalului: "bătaia" cu pudră colorată pe care fiecare o va primi la intrare, în preţul biletului.

Un moment special al festivalului este prima numărătoare inversă, când toată lumea lansează culorile în aer în aceeași clipă. Priveliștea festivalului este impresionantă, în timp ce oamenii de la festivalul în aer liber sunt acoperiți de culori strălucitoare și aerul este umplut cu nori de pudră de culori aprinse și de ţipetele de bucurie ale participanţilor. Toată "nebunia" începe sâmbătă, la ora 12.00, şi ţine până la ora 22.00.

simeon stalpnicul png

Circulaţia auto va fi restricţionată în noaptea de sâmbătă, începând cu ora 00.00, până duminică, ora 18.00, pe Bd. Unirii, între Piaţa Constituţiei şi Bd. I. C. Brătianu şi pe bretelele adiacente Pieţei Constituţiei.

Organizatorii festivalului spun că pudra folosită în cadrul acestui eveniment este făcută din orez organic, complet biodegradabilă, non-toxică şi antialergică. Dacă vă făceaţi griji pentru haine, ei bine aflaţi că ele se vor curăţa uşor cu apă. Accesul cu băuturi şi mâncare în zona dedicată evenimentului este interzis, ele vor putea fi comandate din Piaţa Constituţiei. Aparatele foto şi video sunt premise, pentru a înregistra cele mai interesante momente ale evenimentului, însă organizatorii vă sfătuiesc să le protejaţi cum se cuvine. La eveniment nu pot participa persoanele care nu au împlinit 18 ani.

Distracţia din Piaţa Constituţiei nu e gratuită. Biletele de acces au fost puse în vânzare pe site-ul eventim.ro şi în AFI Palace Cotroceni. Sunt patru categorii de tichete: Holi Pass - 49 de lei, care permite accesul în piaţă; Holi Pass 8 - 99 lei, la intrare primiţi şi 8 plicuri cu pudră colorată; Holi Pass 12 - 125 lei, la intrare primiţi 12 plicuri cu pudră; Holi Premium Pass - 400 de lei, la intrare primiţi 10 plicuri cu pudră şi acces liber la mâncăruri şi băuturi.

VIDEO Vezi cum s-au distrat nemţii la Holi One Festival în 2013

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net