Eba şi-a asortat paltonul cu hainele fetiţei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nepoţica preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anaïs (3 luni), a fost creştinată sâmbătă, prilej de mare bucurie pentru familie. Bineînţeles că cea care a strălucit a fost micuţa, însă nici doamnele prezente la ceremonie nu s-au lăsat mai prejos.

Designerul Maria Simion a comentat pentru Click! ţinutele acestora.La trei luni de când a venit pe lume, fetiţa Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu a fost botezată. Sâmbătă, la ora 14.00, la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, familia Băsescu, dar şi cei mai apropiaţi prieteni ai acesteia s-au reunit pentru creştinarea nepoatei preşedintelui.

simeon stalpnicul png

Toate privirile au fost atrase de micuţa Sofia, care a sosit la biserică îmbrăcată în hăinuţe roz pal, asortându-se cu mama ei. Comentarii au stârnit, însă, şi ţinutele purtate de doamnele prezente la eveniment. Click! a cerut părerea unui specialist referitor la ţinutele acestora. Aşadar, iată ce a spus designerul Maria Simion.

Rochia Elenei Udrea face parte din ultima  colecţie a casei de modă Dolce&Gabbana  şi costă 2.500 de euro

simeon stalpnicul png

Maria Băsescu a fost criticată de designer, întrucât a ales negrul pentru ţinută

simeon stalpnicul png

„Elena Băsescu a ales cei mai în vogă pantofi din sezonul acesta, pantofi stiletto. Culoarea e în tendinţe şi văd că a asortat-o la cravata soţului. Croiala paltonului este superbă, e un model cu iz regal, pe care îl putem vedea şi la Kate Middleton". Din păcate, nu aceleaşi cuvinte de laudă a avut şi pentru Maria Băsescu: „Prima doamnă a ales greşit culoarea vestimentaţiei. Fiind un eveniment fericit, aş fi optat pentru o culoare, eventual un pastel, dar niciodată negru. E mult prea sobră, mai ales că are o siluetă care o avantajează".

Se pare, însă, că soacra Elenei s-a descurcat mai bine: „Culoarea bordo e în super vogă. Sidonia Ionescu are o rochie foarte frumos croită, care marchează talia. Are un decolteu în «V» de bun-simţ, accesorii foarte bine asortate, iar pălăria este piesa de rezistenţă". Din vizorul designerului n-a scăpat nici Elena Udrea, care ne-a obişnuit cu ţinute elegante. „Rochia Elenei Udrea este foarte frumoasă, îmi place şi croiala, şi lungimea, dar nu cred că e potrivită pentru acest eveniment. Pantofii sunt superbi".

Sidonia Ionescu a fost singura care a purtat pălărie

Sofia Anaïs a moştenit «încruntătura» bunicului

După „băiţa" făcută în cristelniţă, Sofia Anaïs a fost aşezată de naşă pe masa din biserică pentru a o îmbrăca. Puţin speriată, mirată, dar şi supărată din cauza a ceea ce tocmai păţise, micuţa a tras o „încruntătură" către aparatul de fotografiat care a imortalizat această imagine. De remarcat este faptul că expresia micuţei Sofia este identică cu cea a bunicului său, Traian Băsescu, atunci când acesta se încruntă. Încă un motiv de mândrie pentru preşedinte, faptul că nepoata îi seamănă!

Ioana l-a prezentat lumii pe noul iubit

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, şi-a scos noul iubit în lume, la botezul nepoţelei sale. Deşi, cei doi au mai fost fotografiaţi împreună, până acum, nu s-au afişat la nici un eveniment oficial.

Ioana Băsescu şi Radu Petru Pricop sunt împreună din septembrie

simeon stalpnicul png

Aşadar, Ioana a găsit o ocazie bună pentru a-l prezenta lumii pe noul ei iubit: Radu Petru Pricop (35 de ani), avocatul familiei prezidenţiale. Se pare că cei doi sunt împreună din luna septembrie şi că, deja, s-au mutat împreună, potrivit realitatea.net. Ioana Băsescu s-a iubit, timp de cinci ani, cu Giovanni Francesco, directorul unui canal tv de muzică, iar înainte de această relaţie, ea a fost căsătorită, timp de trei ani, cu solistul trupei Proconsul, Bodo. În privinţa ţinutei Ioanei, designerul Maria Simion spune: „Aş fi ales pantaloni creion la acel palton, nu modelul evazat. E adevărat că se poartă bulinele, dar nu în această combinaţie!"

FOTO Ce nepoată hotărâtă are Traian Băsescu! Cu cine seamănă Sofia Anais

Patrioată de mică! Fiica Elenei Băsescu, în costum naţional

FOTO Preşedintele Traian Băsescu, un bunic tare grijuliu! Imagini care te vor emoţiona

FOTO Maria Băsescu, prezenţă discretă la botezul nepoatei ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net