Hai la mare și în Deltă cu trenul!

Ultima actualizare:

    Trenurile vor circula până pe 10 septembrie
Trenurile vor circula până pe 10 septembrie

Drumul până la distracție îl poți parcurge cu trenul. În două ore și jumătate ești la plajă și scapi de aglomerația de pe Autostrada Soarelui. CFR a introdus de astăzi ”Trenurile Soarelui”.

Peste 40 de trenuri asigură legături din toată ţara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră pe toată perioada sezonului estival, anunţă compania de transport feroviar.

”Trenurile Soarelui” vor fi introduse treptat în circulaţie. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, unele vagoane având wifi gratuit şi bar.

Biletul costă 59,6 lei

O călătorie Bucureşti- Constanţa, fără reduceri, pe tren interregio, costă 59,6 lei, însă dacă este achiziţionat un bilet dus-întors se acordă o reducere de 10%.

În cazul în care biletul dus-întors este achiziţionat online, se adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puţin 21 de zile înainte, se acordă o reducere de 25% din tariful de transport.

Călătorii mai pot beneficia şi de oferta de grup. Pentru un grup de două - cinci persoane, reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziţionarea se face online, precizează CFR Călători.

Biletele pot fi achiziţionate de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la automatele din gări, precum şi telefonic sau online, pe site-ul CFR Călători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net