Hai la cele mai tari concerte ale anului 2017

Ultima actualizare:

    Cu siguranţă cel mai aşteptat concert al anului este cel susţinut de britanicii de la Depeche ModeFoto: EPA
Cu siguranţă cel mai aşteptat concert al anului este cel susţinut de britanicii de la Depeche ModeFoto: EPA

2017 se anunță a fi un an bogat în evenimente. Britanicii de la Depeche Mode, cei de la Deep Purple, americanii de la Pink Martini sau Andrea Bocelli sunt doar câțiva dintre artiştii internaţionali care vor urca pe marile scene din Capitală să-şi încânte fanii. Iubitorii de muzică live au de unde alege, aşa că notaţi-vă în agendă şi nu rataţi cele mai tari concerte ale anului.

21 februarie - Jethro Tull


    Jethro Tull  foto: Miles Skarin (Crystal Spotlight)
Jethro Tull foto: Miles Skarin (Crystal Spotlight)

Fanii rock-ului au motive de bucurie. Formație britanică de muzică rock Jethro Tull va susține un concert la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20.00. Preţul unui bilet la VIP e cuprins între 250 şi 380 de lei şi la restul categoriilor între 75 şi 200 de lei.

25 februarie – Kenny Garrett


    Kenny Garrett
Kenny Garrett

Considerat cel mai important saxofonist alto al generaţiei sale, Kenny Garrett vine la Cluj, unde va face spectacol în Casa de Cultură a Studenților din oraş. Show-ul începe la ora 20.00, iar biletele costă între 60 şi 155 de lei.

8 martie - Richard Clayderman


    Richard Clayderman
Richard Clayderman

Surpriză pentru doamne şi domnişoare! Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, revine pe scena Sălii Palatului din Capitală, unde va fi acompaniat de nu mai puţin de 100 de instrumentişti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucureşti.  La VIP biletul costă 350 de lei, iar restul categoriilor între 99 şi 250 de lei.

20 aprilie - Pink Martini


    Pink MartiniFoto: Facebook
Pink MartiniFoto: Facebook

Micuţa orchestră Pink Martini se întoarce în România, împreună cu solista Storm Large, pentru a concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei şi 280 lei.

9 mai - Diego el Cigala


    Diego el CigalaFoto: Facebook
Diego el CigalaFoto: Facebook

Unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de flamenco din lume vine pentru prima dată în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare şi până la 15 ianuarie  beneficiază de o reducere de sărbători de 20%. La VIP preţul e cuprins între 200 şi 250 de lei. La restul categoriilor e cuprins între 120 de lei şi 160 de lei.

13 mai - Deep Purple


    Deep PurpleFoto: Facebook
Deep PurpleFoto: Facebook

Grupul britanic Deep Purple va concerta, la 13 mai, în parcarea complexului Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului “The Long Goodbye”. Biletele sunt puse în vânzare la preţuri de 130 de lei (gazon B), 190 de lei (gazon A), 270 de lei (golden Ring) şi 350 de lei (tribună).

22 iunie, 25 iunie - Andrea Bocelli


    Andrea BocelliFoto: Facebook
Andrea BocelliFoto: Facebook

Legendarul tenor revine în România pentru a-şi reîntâlni fanii şi pentru a-i încânta cu un concert special. Concertul va avea două reprezentaţii: una în 22 iunie la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei şi în 25 iunie la Cluj Arena. Biletele pentru concertul din Capitală se încadrează între 950 de lei, la categoria VIP şi între 250 şi 750 de lei, la restul categoriilor. Pentru concertul din Cluj biletele la categoria VIP costă 675 de lei şi la celelalte categorii între 155 de lei şi 555 de lei.

29 iunie - Evanescence


    EvanescenceFoto: Facebook
EvanescenceFoto: Facebook

Una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane va concerta, în iunie, la Arenele Romane din Capitală. Biletele Earlybird costă între 140 şi 250 de lei; la categoria Presale între 170 şi 300 de lei şi în ziua concertului plăteşti 200 de lei.

23 iulie - Depeche Mode

Cu siguranţă cel mai aşteptat concert al anului este cel susţinut de britanicii de la Depeche Mode. Trupa  va concerta pe Cluj Arena în 23 iulie 2017. Biletele la categoria VIP costă de 498 de lei şi pentru restul locurilor între 131 de lei şi 311 lei.

image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net