Guvernul Grindeanu, remaniat. Se schimbă 4 miniștri

Ultima actualizare:

    Cabinetul Grindeanu a depus jurământul pe 4 ianuarie
Cabinetul Grindeanu a depus jurământul pe 4 ianuarie

Schimbări în Guvern! La o lună și jumătate de la numirea miniștrilor, patru dintre ei vor fi remaniați. Este vorba despre șefii de la Economie, Justiție, Fonduri Europene și Mediul de Afaceri.

De la Fonduri Europene pleacă din funcție Mihaela Toader și vine în locul ei Rovana Plumb. Ea a fost ministru al Muncii în guvernul Ponta.

Alexandru Petrescu va fi mutat de la Economie la IMM-uri, după demisia lui Florin Jianu. Mihai Tudose, care a mai fost ministru al Economiei în Cabinetul Ponta 4 îi va lua locul.

Tudorel Toader este propus la Justiție, după demisia lui Florin Iordache. În prezent, Tudorel Toader este rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

El a fost ales în funcție anul trecut, după trei ani în care a fost decanul Facultății de Drept. Numele vehiculate au fost anunțate astăzi în cadrul coaliției de guvernare, potrivit Digi 24.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat în unanimitate cele patru propuneri pentru posturile de miniştri.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net