Grupul Eco Sud și președintele său onorific, Ilie Năstase, se implică în chestiunea deșeurilor solide din județul Bacău

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Una dintre chestiunile vitale ale funcționării la parametrii optimi ai urbei băcăoane, unul dintre marile orașe ale României, a obținut zilele trecute o rezolvare mult așteptată.

În săptămâna 16 — 22 aprilie, în prezența președintelui Consiliului Județean, Sorin Brașoveanu, și a directorului executiv al Asociației Române de Dezvoltare Intercomunitară Bacău, Bogdan Seto, a fost semnat contractul pentru gestiunea operării Sistemului de Management al Deșeurilor din județul Bacău. Înțelegerea a fost agreată între Asociația Română de Dezvoltare Intercomunitară Bacău și Grupul Eco Sud. Chestiunea deșeurilor solide în zonă a ridicat în ultimul timp ceva semne de întrebare în zonă. Și asta fiindcă investiția în sistemul de management integrat al deșeurilor solide din județul Bacău este de circa 32 de milioane de euro, iar sistemul deservește un număr de 93 de orașe și comune din județul Bacău, însumând în totalitate aproximativ 705.000 de locuitori.

Decisivă a fost în acest caz intervenția președintelui onorific al Grupului Eco Sud, nimeni altul decât marea vedetă a tenisului masculin românesc, Ilie Năstase. Bun cunoscător al problemelor ecologice și financiare ale zonei, Năstase a înțeles printre primii că protecția mediului, importanța reciclării și reintroducerea în circuit a unor materiale valoroase reprezintă deopotrivă pentru specialiști, dar și pentru locuitorii zonei o experiență valoroasă, dublată de un sentiment special.

simeon stalpnicul png

Într-un comunicat de presă dat publicității cu această ocazie, președintele onorific al Grupului Eco Sud a anunțat că intenționează să se implice personal în proiect. Tocmai de aceea Ilie Năstase precizează că va aduce în județul Bacău tehnologii de avangardă destinate curățirii și întreținerii mediului natural, din țări precum Franța, Germania sau Spania, acolo unde lucrurile sunt mult mai avansate. 

„Valoarea importantă a investiției din Bacău, folosirea inteligentă a fondurilor europene în scopuri nobile de protecția mediului și a sănătății oamenilor din județ demonstrează implicarea, munca și realizările, atât ale autorităților, cât și ale echipei noastre și ale specialiștilor Eco Sud. Esența vieții este creșterea. Când ești nerăbdător să-i dai bataie și să progresezi spre scopurile tale dai tot ce poți și pui suflet în tot ceea ce faci.

Realizările tale îți însuflețesc ambiția, realizările tale îți dau energie, realizările tale își deschid calea spre mai multe succese. Este efectul bulgărelui de zăpadă: de abia aștepți să mai ai unul și încă unul și încă unul”, stă scris în comunicatul semnat de primul lider mondial din istoria tenisului profesionist, Ilie Năstase, devenit în ultimii ani un marcant om de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net