Acident teribil în București! Un mort și cinci răniți în urma exploziei unei mașini

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un grav accident rutier s-a produs marți seara, 7 noiembrie, în Capitală, în zona Baicului. Șase autoturisme au fost implicate în accident, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Una dintre victime prezintă arsuri grave.

UPDATE 23.41: În accident au fost implicate șase autovehicule, dintre care patru au fost afectate de incendiu. Situația victimelor rămâne neschimbată. La fața locului au rămas o autospecială de stingere a incendiului și o autospecială de descarcerare.

UPDATE 23.36: "Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate", au declarat polițiștii care au deschis o anchetă.

UPDATE 23.33:

UPDATE 22.58: Victima de 18 ani prezintă arsuri în procent ridicat pe suprafața corpului. Va fi transportată la Spitalul Floreasca.

UPDATE 22.54: La fața locului acționează patru ambulanțe SMURD și două autospeciale de stingere a incendiilor.

Accidentul s-a produs în zona Baicului, iar în urma impactului, autoturismele au luat și foc, potrivit Antena 3.

Persoana decedată a fost o femeie în vârstă de 35 de ani. O altă victimă de 18 ani prezintă arsuri la nivelul căilor aeriene; a fost intubată. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care, două au luat foc.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net