Google te invită să-ţi iei porţia de dragoste de Valentine's Day. Uite ce mesaj are pentru îndrăgostiţi!

Ultima actualizare:

    Ca în fiecare an, Google a creat un logo special de CrăciunFoto: blueradical.ro
Ca în fiecare an, Google a creat un logo special de CrăciunFoto: blueradical.ro

Motorul de căutare online Google sărbătoreşte Valentine's Day, sâmbătă, printr-un logo special şi îi invită pe utiliyatorii de Internet să experimenteze "un sărut ca niciodată".

Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma mai multor animaţii, în care literele "o" din numele motorului de căutare sunt protagonistele unei "idile" virtuale. Cele două vocale comportă fie ca nişte îndrăgostiţi care, prinşi de ploaie, se adăpostesc sub umbrele, fie ca doi necunoscuţi care se întâlnesc şi se îndrăgostesc.

Google îi provoacă pe internauţi la un "sărut ca niciodată"
Google îi provoacă pe internauţi la un "sărut ca niciodată"

În animaţia motorului de căutare, literele sunt două personaje care îşi trimit mesaje de dragoste cu ajutorul telefoanelor şi chiar se sărută sau ascultă muzică la aceleaşi căşti. Animaţiile pot fi distribuite pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

De asemenea, de Ziua Îndrăgostiţilor, motorul de căutare Google îi invită pe internauţi să experimenteze "un sărut ca niciodată". Toţi cei care sunt pregătiţi să facă faţă provocării sunt redirecţionaţi pe pagina Google Cultural Institute, unde pot viziona mai multe imagini care ilustrează tablouri, fotografii, sculpturi cu persoane care se sărută.

Cu această ocazie specială, Google a digitalizat la rezoluţie foarte ridicată unul dintre cele mai faimoase săruturi din istoria artei: "Sărutul" lui Gustav Klimt. Tehnologia permite explorarea în profunzime a operei, până la detalii ale tuşei pensulei, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Colecţia reprezintă o călătorie în numeroase ţări, culturi şi perioade, pentru a descoperi iubirea în diferitele ei întrupări artistice. Între lucrările care au fost digitalizate şi care pot fi admirate pe platforma digitală Google Cultural Institute se numără sculptura "The Kiss" (1886), de Auguste Rodin (de la The Israel Museum, din Ierusalim), dar şi tablourile "Garden with courting couples: square Saint-Pierre" (mai1887), de Vincent van Gogh (de la Van Gogh Museum), "Desire and Satisfaction" (1893), de Jan Toorop (de la Musée d’Orsay, Paris), "Allegory of Love, Cupid and Psyche [?]" (1798 - 1805), de Francisco de Goya (de la Museu Nacional d'Art de Catalunya - MNAC, Barcelona), "Happy Union" (în jur de 1575), de Paolo Veronese (The National Gallery, Londra), "Kiss IV" (1902), de Edvard Munch (The Munch Museum, Oslo).

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net