VIDEO EXCLUSIV Ei ciocnesc ouă roşii în pârnaie

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Până anul acesta, aveau pe masa festivă de Paşte aperitive exotice, preparate sofisticate şi băuturi scumpe. Acum, greii din fotbalul românesc, Gigi Becali, Adrian Năstase vor ciocni ouă roşii în sala de mese din penitenciare.

Niciodată în viaţa lor nu au crezut că vor petrece Sărbătorile de Paşte la puşcărie. Gigi, Giovani şi Victor Becali, George Copos, MM Stoica, Gică Popescu, Jean Pădureanu, Cristian Borcea, Gigi Neţoiu, Adrian Năstase, dar şi mai mulţi parlamentari şi primari, vor merge la slujba de Înviere la capelele din curtea închisorilor unde  sunt deţinuţi.

Cei care nu vor să vină la capelă pot urmări slujba în celule, pentru că va fi transmisă la televizoarele din celule.

Ioan Becali

simeon stalpnicul png

Nu le prieşte detenţia. Cristi Borcea a fost internat de urgenţă joi seară, la spitalul penitenciar Poarta Albă, după ce a acuzat dureri şi a cerut să-i fie făcute mai multe investigaţii, scrie reporterntv.ro. MM Stoica se plânge că are stomacul inflamat, Gigi Becali are guler medicinal. În ceea ce priveşte hrana, par că s-au resemnat.

Victor Becali

simeon stalpnicul png

Meniul din penitenciar respectă numărul de calorii, dar tot arată ca unul sărăcăcios: cartofi, varză, legume, fasole, orez. VIP-urile au fost nevoite să îşi ia gândul de la mesele copioase, sofisticate, stropite din belşug cu băuturi fine. În zile de sărbătoare, în puşcării se oferă un meniu special, cu preparate tradiţionale.

Pe lângă greii din fotbal, petrec primul Paşte după gratii şi fostul premier Adrian Năstase, fostul ministrul al transporturilor Relu Fenechiu, fostul deputat Dan Păsat, fostul primar Antonie Solomon.

simeon stalpnicul png

La primul lor Paşte după gratii, VIP-urile vor putea ciocni ouă roşii şi să mănânce cozonac, toate pregătite de bucătarii din penitenciar. De regulă, la micul dejun primesc marmeladă, biscuiţi şi ceai. La prânz se pregătesc ciorbă de perişoare, friptură la tavă din carne de porc sau de vită şi cartofi natur.

Seara vor primi friptură cu orez sârbesc. În plus, vor consuma ce au primit de acasă. Totul este stabilit de un ordin al Ministerului de Justiţie, astfel încât hrana zilnică a deţinuţilor să aibă 2.855 de calorii, iar în zilele de sărbătoare primesc un supliment de 925 de calorii.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua -la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar al FC Dinamo -6 ani şi 4 luni, Ioan Becali -6 ani şi 4 luni, Victor Becali -4 ani şi 8 luni. Jean Pădureanu, fost preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu -3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu -3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net