Gigi Becali, gest impresionant din puşcărie. Plăteşte operaţia unui copilaş surdo-mut

Ultima actualizare:

    Gigi Becali Foto: Arhiva Click
Gigi Becali Foto: Arhiva Click

Deşi se află de ceva vreme în spatele gratiilor, Gigi Becali nu renunţă la actele caritabile. Impresionat de povestea unui copil de un an, din Ploieşti, care s-a născut prematur şi este surdo-mut, Becali s-a oferit să-i plătească operaţia micuţului pentru ca acesta să poată auzi glasul mamei sale.

Gigi Becali a văzut la televizor un reportaj despre micuţul Lucas şi şi-a sunat imediat familia pentru a plăti operaţia.

"Am fost sunat la ora 6.30 de domnul Gigi Becali şi mi-a spus că e un caz la TV cu un copil de un an şi mi-a spus să iau leg cu familia, că dânsul donează banii, 25.000 de euro. Am sunat la România TV, am luat numărul de telefon, am sunat familia, iar doamna Ion, când a auzit, a început să plângă, nu-i venea să creadă", a spus Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali, potrivit romaniatv.net.

Familia Ion va intra în posesia donaţiei chiar miercuri, când va veni la Bucureşti pentru un control oftalmologic de rutină pentru Lucas.

Iuliana Ion, mama lui Lucas, a fost extrem de fericită când a auzit de ajutorul oferit de Becali. "Nu-mi vine să cred, plâng încontinuu. Copilul meu e un luptător şi e norocos. Deşi niciun medic nu i-a dat nicio şansă, copilul a dovedit că vrea să trăiască, să fie alături de noi, să ne facă fericiţi. Când m-a sunat domnul Virgil, m-am gândit că e cineva care face mişto de noi la telefon. Îi dorim lui Gigi Becali multă sănătate şi putere să-i dea Dumnezeu. Ne dorim din toată inima să vadă cineva de sus cât de mult bine face. La câtă lume ajută, dânsul nu merită aşa ceva. Ne dorim ca Lucas să ajungă să vorbească şi să poată să-i spună singur «Mulţumesc!»", a spus mama băieţelului.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net