Gigi Becali e fericit, fiica lui a luat Bac-ul. Vezi ce notă a luat

Ultima actualizare:

    Theodora Becali e mulţumită de prestaţia ei de la BAC
Theodora Becali e mulţumită de prestaţia ei de la BAC

Fiica lui Gigi Becali, Theodora, are motive de bucurie, căci a promovat examenul de bacalaureat. Ea l-a făcut fericit pe tatăl ei, după ce a luat Bac-ul cu o medie frumoasă. Cea mai mare notă a luat-o la biologie, 9,2.

Rezultatele la sesiunea din vară a bacalureatului au fost făcute publice pe site-ul edu.ro. Printre cei care au luat examenul se află şi fiica latifundiarului din Pipera, Gigi Becali. Theodora, care a absolvit Colegiul Naţional “I. L. Caragiale” din Capitală, a promovat cu media 8,45.

Theodora Becali a luat 8,65 la Limba și Literatură Română, 7,5 la Matematică, 9,2 la Biologie, iar la engleză a obținut calificativul B2.

Procentul de promovabilitate în cadrul Examenului de Bacalaureat în municipiul Bucureşti, sesiunea iunie - iulie 2014, înainte de contestaţii, este de 56,23%, reiese din datele furnizate de reprezentanţii Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.Notele obţinute la probele scrise şi media de absolvire sunt afişate la şcoli, luni, până la ora 12.00. Candidaţii nemulţumiţi de rezultate vor putea depune contestaţii tot luni, între orele 12.00 şi 16.00, la cele patru probe scrise de la bacalaureat. Contestaţiile urmează să fie soluţionate în perioada 8-10 iulie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 11 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net