Ghiţă, disperat că are conturile blocate. Mama lui nu-și mai poate lua pensia

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiță a fost azi la sediul DNA, fără să fi fost chemat
Sebastian Ghiță a fost azi la sediul DNA, fără să fi fost chemat

Sebastian Ghiţă a mers azi de bună voie la DNA. Deputatul a vrut să-l convingă pe procuror că nu este cazul să-i țină conturile puse sub sechestru.

"Nu poţi să te trezeşti cu conturile blocate în România doar aşa pentru că vrea un procuror. Nu se poate aşa ceva, am înţeles, pe mine mă anchetează şi mă verifică, dar să pui sechestru pe contul de pensii al maică-mii, pe un coafor, pe nişte firme cu care nu am legătură, pare un fel de răzbunare. Nu pricep care este sensul blocării conturilor persoanelor şi firmelor pe care eu le-am cunoscut vreodată în viaţa mea. Practic, toţi colegii de facultate, toţi prietenii, toţi cei care mi-au fost asociaţi vreodată, ştiu şi eu, multe alte firme despre care practic nu ştiu nimic, sunt oameni pe care nu i-am cunoscut, oameni cu care n-am avut firme sau afaceri împreună şi s-au trezit cu conturile blocate. Aş vrea să explic aceste lucruri, pentru că altfel chiar o să reuşim să convingem pe toată lumea că putem să abuzăm oricând pe oricine. Am găsit argumente prin care să-l fac să creadă (n.r. - pe procurorul de caz din dosarul Herţanu) că implicarea mea în chestiunea cu Herţanu nu a fost cea pe care o suspectează.”, a declarat Ghiţă, citat de Mediafax.

Sebastian Ghiţă a precizat că o decizie de sechestrare a conturilor unei firme fără să existe un minim de dovezi că s-au comis ilegalităţi este un abuz.

Miercuri, deputatul a fost la DNA Ploieşti, unde procurorii l-au anunţat că a fost extinsă urmărirea penală pe numele său pentru noi fapte de corupție comise de când acesta este parlamentar, dar și înaintea mandatului și, totodată, au extins și sechestrul asigurător asupra bunurilor acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net