Gestul incredibil al Alinei Petre pentru băiețelul angajatei ucise

Ultima actualizare:

    Alina Petre a venit joi la  magazin, la puţină vreme după  ce angajata sa a fost ucisăFoto: Eduard Enea
Alina Petre a venit joi la magazin, la puţină vreme după ce angajata sa a fost ucisăFoto: Eduard Enea

Crima petrecută în Joia Mare continuă să facă valuri. Un fost iubit a înjunghiat-o mortal pe o vânzătoare dintr-un magazin de lux de pe Calea Victoriei din Bucureşti. Cunoscut ca având probleme psihice, asasinul a fost prins câteva ore mai târziu. Alina Petre, patroana magazinului unde s-a petrecut episodul sângeros, e bulversată.

La scurt timp după ce Tiberiu Radu a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul pe Loredana Ivan, vânzătoarea în vârstă de 38 de ani de la “Mirror Concept Store”, Alina Petre, patroana magazinului, a fost anunţată despre crimă.“M-a sunat o prietenă care era în magazin şi care a auzit-o  urlând pe Loredana. Criminalul a fugit imediat”, povesteşte proprietara. “Loredana Ivan era angajata mea de vreo opt luni. Avea un băieţel de 7 ani pe care-l creştea singură, iar mama ei suferă de cancer în stadiul terminal”.Alina Petre îl cunoştea pe Tiberiu Radu (42 de ani), muzicant de meserie, fostul iubit al Loredanei: “Bărbatul acesta a venit foarte des în magazin, îl ştiam şi era foarte insistent. Tot timpul o suna, o ameninţa, chiar eu l-am auzit de foarte multe ori spunând că o va omorî. Îi spunea că dacă nu va fi cu el îi va tăia gâtul şi îi va scoate inima. El avea probleme  psihice, a fost şi internat, întrucât a vrut să se arunce de pe un bloc”.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu intenţionează să aibă grijă de băieţelul rămas fără mamă. “Loredana a fost căsătorită, dar a divorţat de soţul ei. El a plecat în străinătate, la muncă, iar copilul a rămas în custodia mamei. Îmi doresc să iau eu băieţelul şi să-l cresc, tatăl oricum nu-l ajuta cu nimic”, adaugă Alina.Proprietara nu vrea să mai folosească spaţiul comercial unde a avut loc asasinatul: “O să mut magazinul, cât de curând, la parterul unei vile”.


    Foto: Eduard Enea
Foto: Eduard Enea

Click! spune

Loredana Ivan, vânzătoare la “Mirror Concept Store”, a murit după ce a fost înjunghiată cu zece lovituri de cuţit în gât, în cap şi în piept, joi dimineaţă, în incinta magazinului de pe Calea Victoriei din Capitală. La aproximativ patru ore de la comiterea crimei, Tiberiu Radu, ucigaşul femeii, a fost prins de poliţişti şi a fost reţinut de Parchetul Capitalei.

Alina Petre a făcut potecă la DNA ca să-şi toarne fostul socru

Alina Petre (acum în vârstă de 40 de ani) s-a căsătorit în 2004 cu Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu (fost director al Serviciului Român de Informaţii între 1990 şi 1997). Cei doi, care au o fiică adolescentă, au divorţat recent.Alina Petre susţine că fostul soţ îi administra corecţii fizice. “M-am lăsat bătută şi la propriu, şi la figurat. Cred că foarte puţine femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetiţa mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întampla în casă. Suntem crescuţi în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit şi fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel şi să spun lucrurilor pe nume”, a explicat ea pe Facebook.În ultimele luni, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a făcut o serie de denunţuri la DNA, fiind vizaţi, printre alţii, fostul şef al SRI, senatorul PNL Crin Antonescu şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu. “Am participat şi am fost martor ocular la nişte evenimente, despre care am suspiciunea că ar constitui fapte de corupţie. Mă simt obligată să fac acest lucru, în primul rând faţă de oamenii din această ţară”, a declarat ea.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net