Gest emoţionant pentru Alex Şerban, rănit în Colectiv. A făcut 18 ani

Ultima actualizare:
Nicoll (16 ani) și Alex (17 ani) Șerban se aflau în Colectiv în noaptea incendiului
Nicoll (16 ani) și Alex (17 ani) Șerban se aflau în Colectiv în noaptea incendiului

Alex Şerban, unul dintre răniţii din clubul Colectiv, a împlinit vineri (27 noiembrie) 18 ani, iar trupele Coma şi Viţa de Vie i-au pregătit o surpriză. Cele două formaţii au mers la spitalul unde este internat băiatul pentru a fi alături de el.

Alex Şerban se afla cu sora lui, Nicoll (16 ani), în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie, la concertul trupei Goodbye to Gravity. Băiatul a fost internat cu arsuri grave după incendiu, iar fata a stat o perioadă în comă. Din fericire, ambii se refac, iar Alex a sărbătorit, vineri, vârsta de 18 ani. 

La spital au mers trupele Coma şi Viţa de Vie, pentru a-i face o surpriză, mai ales că este un mare fan al formaţiei Coma.


    Alex, alături de trupa Coma, formaţia lui preferatăFoto: Împreună Rezistăm/Facebook
Alex, alături de trupa Coma, formaţia lui preferatăFoto: Împreună Rezistăm/Facebook

"Alex Șerban, unul dintre răniții ‪#‎Colectiv‬, este un adolescent (de fapt, adult începând de azi) tare simpatic și isteț, care, astăzi (nr. vineri), împlinește 18 ani. Pentru că o păsărică ne-a șoptit că una dintre trupele sale preferate este Coma, ne-am mobilizat cu toții și i-am făcut o surpriză. Băieții de la Coma i-au cântat, live, La mulți ani; în timp ce noi plângeam pe la colțuri, Alex se bucura ca un copil", potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook al unui grup dedicat victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Şi trupa Viţa de Vie a publicat un mesaj pentru adolescent. "Alex a împlinit, ieri, cea mai frumoasă vârstă posibilă: 18 ani, pe care a fost nevoit să-i sărbătorească în spital, alături de sora lui, de mama lui și de zeci de prieteni și colegi de școală. La mulți ani frumoși să-ți fie! Rock on!", se arată într-un mesaj publicat, sâmbătă, pe contul de Facebook al trupei Vița de Vie.

Sora lui s-a trezit din comă

Alex, alături de trupa Coma, formaţia lui preferată
Alex, alături de trupa Coma, formaţia lui preferată

Şi Nicoll este pe drum spre recuperare. Adolescenta s-a trezit de peste o săptămână din comă şi a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, pentru a-şi linişti prietenii. 

„Hey! După fix trei săptămâni nu tocmai ok pentru mine, am reușit să intru pe internet. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă rog frumos să mă înțelegeți că nu vă pot răspunde așa cum mi-aș dori, mâinile mele nevrând să mă asculte în totalitate. Mesajele voastre le pot citi, mă bucură și îmi dau putere să merg mai departe și, poate într-o zi, să ne întâlnim și să ne bucurăm că ce a fost rău a trecut”, a scris tânăra pe profilul personal de Facebook.

Scrisoarea mamei lor, imediat după incendiu

După ce și-a văzut copiii internați cu răni grave, Elena Șerban, mama celor doi frați, le-a adresat o scrisoare înduioșătoare.

„Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la trei noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să «spargem» toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate... Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!” , le-a scris femeia lui Nicoll și lui Alex.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net