George Copos, în lacrimi în faţa judecătorilor: «Ar trebui să apeleze la un psiholog»

Ultima actualizare:

Fostul patron al Rapidului a fost dus în sala de judecată cu cătuşe la mâini, după care a discutat cu avocaţii săi.

Conform Agerpres, în momentul în care judecătorul a intrat în sală, Copos s-a aşezat în boxa acuzaţilor şi a izbucnit în plâns.

Judecătorul i-a întrebat pe avocaţi ce se întâmplă cu George Copos, însă nu a primit nici un răspuns, iar omul de afaceri s-a liniştit după câteva minute.

Procesul a continuat cu o cerere a avocaţilor privind amânarea acestui proces şi trimiterea unei cereri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru ca judecătorii de la această instanţă să transmită modul în care se aplică legea penală mai favorabilă în cazul lui Copos şi al celorlalţi inculpaţi din acest dosar, ca urmare a intrării în vigoare a noilor coduri penale.

Procurorul de şedinţă s-a opus acestei cereri, susţinând că avocaţii încearcă doar să tergiverseze procesul.

Judecătorii s-au retras pentru zece minute pentru a lua o decizie în cazul acestei cereri.

De asemenea, surse au declarat pentru România TV că omul de afaceri plânge mereu în puşcărie şi e foarte deprimat şi nu s-a acomodat deloc la viaţa din penitenciar.

"Poate ar trebuie sa apeleze la un psiholog. Faptul ca nu s-a acomodat ar trebui sa le dea de gandit rudelor, o stare de depresie poate duce la boala", a declarat jurnalista Livia Zaschievici la Romania TV.

George Copos a fost condamnat în ianuarie 2013 la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată, în dosarul Loteria I, în urma unei decizii luate de magistraţii Judecătoriei Sectorului 2.

De asemenea, instanţa a decis ca George Copos să aibă interdicţia pe o perioadă de cinci ani de a mai ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net