Gata vacanţa! 3 milioane de elevi s-au întors în bănci!

Ultima actualizare:

Peste 3 milioane de elevi au început şcoala. Oraşele au fost un furnicar, iar în Capitală traficul a fost un infern. Cei mai emoţionaţi au fost părinţii şcolarilor din primele clase şi prichindeii lor.

Valuri de arome de parfumuri fine, lângă celebrul Colegiu Jean Monnet, din Capitală. Mămicile s-au îmbrăcat de sărbătoare, în prima zi de şcoală a copiiilor lor la acest liceu celebru din Capitală. Toate străduţele din apropiere au fost ocupate în întregime de maşinile părinţilor. Toate florile din lume în buchete, coşuleţe şi aranjamente florale. Cei mici au cărat încă din prima zi de şcoală ghiozdanele pline de cărţi, caiete şi creioane colorate.

Din păcate, pe băncuţele celor din clasa întâi şi a doua au fost aşezate stinger doar un calendar sau o foaie pentru orar.

Şcolari mici au găsit pe tablă urări de bun venit
Şcolari mici au găsit pe tablă urări de bun venit

Alţi învăţători au pus peste acestea o bombonică sau o ciocolată. Într-o  clasă, I-a C, am găsit-o pe Delia şi pe prietenele ei care nu au mai avut răbdare şi au intrat în şcoală înainte de închiderea festivităţilor. Fetiţele, foarte fericite că au început cursurile au citit cu glas tare ce a scris învăţătoarea pe tablă: "Bine aţi venit în clasa I".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net