Ţeapă pe internet! O individă care pretindea că este funcţionar guvernamental a „stors” 12.000 de euro de la doi gălăţeni

Ultima actualizare:

    Escroaca s-a dezlănţuit pe internet.
Escroaca s-a dezlănţuit pe internet.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a reuşit să îi determine pe bărbaţii pe care i-a cunoscut pe un site de socializare să îi dea 12.000 de euro în schimbul promisiunii că le va găsi job-uri la Departamentul Antifraudă şi Recuperări de TVA. Escroaca, originară din Bucureşti, a fost reţinută la Cluj.

Patru luni i-au trebuit Magdalenei P., de 47 de ani, din Bucureşti, să facă rost de 12.000 de euro ducând de nas doi bărbaţi pe care i-a cunoscut prin intermediul unui site de socializare.

Femeia le-a spus celor două proaspete cunoştinţe virtuale, cu care a început să corespondeze în august 2011, că este înalt funcţionar în Guvernul României, mai exact la Departamentul Antifraudă şi Recuperări de TVA şi că le-ar putea facilita angajarea în această structură.

Mai mult, Magdalena le-a dat de înţeles celor doi gălăţeni că poate accesa fonduri europene nerambursabile. Perspectiva unor sume mai de bani le-a făcut cu ochiul pretendenţilor la job-uri guvernamentale, aşa că nu li s-a părut „mica" cerinţă a Magdalenei: să îi dea diverse sume de bani ca să „ungă" în stânga şi în dreapta persoanele influente.

Click aici pentru a afla ce au făcut cei doi gălăţeni prinşi în plasă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net