Galaţi: Un hoţ prins la furat a fost bătut într-un centru de colectare

Ultima actualizare:

Cosmin Viorel Oneaţă (19 ani) susţine că totul s-a întâmplat la un punct de reciclare de pe strada Dogăriei.

"M-am dus să fur cupru şi numai ce intrasem acolo că au sărit vreo opt inşi pe mine. Doi au turnat apă pe mine, iar ceilalţi m-au luat la bătaie cu bâtele de baseball. Mi-au zis că mă urcă în portbagaj, că mă duc în pădure la Gârboavele şi mă lasă acolo", susţine tânărul.

Strigătele de ajutor ale băiatului au fost auzite de rudele sale, care locuiesc în vecinătatea centrului de colectare.

Mirela Stângă

image

"Am ieşit în curte şi am auzit nişte pocnituri, ca şi cum dădea în perete. De fapt îl loveau pe el cu bâtele. M-am dus la soacră-mea şi i-am zis că îl omoară pe Cosmin. Pe urma am mers în poartă la centru şi ne-am rugat de ei să îl scoată afară. Era mai mult mort", susţine Mirela Stângă, verişoara lui Cosmin.

Băiatul a fost adus la Spitalul de Urgenţă, el având mai multe traumatisme. El este internat la secţia de neurochirurgie, unde se află cub supraveghere medical şi tratament.

"Pacientul a fost adus cu tăieturi la nivelul feţei, un traumatism cranian şi unul toracic. În urma investigaţiilor s-a stabilit că nu are nevoie de intervenţie neurochirurgicală, astfel încât în prezent starea sa este una stabilă", ne-a declarat doctorul Lucica Grigorică, din cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Rudele băiatului sunt acum extrem de nemulţumite nu de faptul că acesta s-a dus la furat în toiul nopţii, ci că a fost bătut crunt şi vor să îşi caute dreptatea în justiţie.

"Tânărul este cercetat pentru tentativă de furt calificat, el declarând că vrea să facă plângere împotriva celor care l-au bătut, pentru lovire", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net