Gafa unui lider PNL: ”Dacă strada nu ne vrea, să-i voteze pe bulgari”

Ultima actualizare:

    Mihăiță Calimente este parlamentar PNLfoto: arhivă Click!
Mihăiță Calimente este parlamentar PNLfoto: arhivă Click!

Presiunea străzii e prea mare pentru liderii politici ai momentului în România. Obișnuiți să se ia la trântă doar unii cu alții și doar în studiourile de televiziune, oamenii politici nu au știut cum să reacționeze în fața a 32.000 de oameni care cereau schimbarea. Liderul PNL Mihăiță Calimente a făcut o gafă incredibilă după protestele de marți seară: ”Dacă strada nu ne vrea nici pe noi, atunci să-i voteze pe bulgari”.

Parlamentul PNL Mihaiță Calimente a făcut miercuri, 4 noiembrie o declarație controversată la Romania TV. Întrebat dacă PNL va fi acceptat la Putere de către manifestanții ieșiți în stradă, Calimente a spus a dat un răspuns halucinant: "Dacă strada nu ne vrea nici pe noi, atunci să-i voteze pe bulgari".

Președintele PNL Alina Gorghiu și-a cerut scuze public pentru declarația lui Calimente, în conferința de presă care a urmat demisiei lui Victor Ponta. Climente însuși a revenit cu un comunicat de presă după gafa de la televizor."Îmi cer scuze pentru declarațiile pe care le-am facut astăzi în privinta votului pe care l-ar putea acorda cei care au protestat față de tragedia de la Clubul Colectiv. În acest sens, îmi retrag afirmațiile făcute în cadrul unei emisiuni televizate și îi rog pe cei care s-au simțit lezați de acestea să-mi scuze comportamentul și să-mi accepte scuzele", a transmis parlamentarul Mihăiță Calimente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net