Gafă RATB: Autobuz, trimis să participe la comemorarea Colectiv

Ultima actualizare:
Cristina Sulivan și autobuzul de la Colectiv
Cristina Sulivan și autobuzul de la Colectiv

Aceasta este cea de-a doua gafă marca RATB, după ce a „botezat” o stație de tramvai cu numele Colectiv, apoi a revenit asupra deciziei. Regia Autonomă de Transport București lovește din nou. Încercând să-și manifeste solidaritatea, a trimis un autobuz să participe la comemorarea organizată sâmbătă (30 octombrie), la trei luni de la tragedia din Colectiv, care a curmat viața a 63 de oameni.

Autobuzul a fost punctual și a ajuns în fața clubului Colectiv cu câteva minute de ora 14.00, când era programată începerea evenimentului, scrie adevarul.ro. Vehiculul a rulat încet pe îngusta strada Tăbăcarilor și și-a făcut loc prin mulțime. S-a apropiat de altarul improvizat în fața fostei fabrici Pionierul și a poposit acolo. Șoferul autovehiculului a dat de înțeles că el nu participă la comemorare: „Din ce am înţeles este un gest al nostru în memoria victimelor din club. Mie mi s-a transmis că între orele 14 şi 16 am o cursă specială, mi s-a spus că trebuie să vin aici şi să staţionez, sub coordonarea doamnei”. Doamna era o femeie, pe nume Cristina Sulivan, care susține că a creat contul de Facebook «Colectiv 30 Octombrie», una dintre zecile de pagini apărute pe internet după tragedia de acum trei luni.


    Cristina Sulivan și autobuzul de la ColectivFoto: adevarul.ro
Cristina Sulivan și autobuzul de la ColectivFoto: adevarul.ro

„Eu am trimis un mesaj de mulţumire către RATB, prin care i-am felicitat pentru iniţiativa de a denumi o staţie cu numele Colectiv. Ei m-au întrebat ce ar mai putea să facă pentru noi şi aşa am ajuns la această idee comună în baza căreia ei au trimis acest autobuz să staţioneze aici pe durata comemorării, în semn de solidaritate cu victimele. Nu puteau să trimită un troleibuz sau un tramvai, aşa că au trimis acest autobuz. Este un gest frumos, pe care l-am acceptat cu bucurie. Calul de dar nu se caută la dinţi”, a declarat femeia, pentru Adevărul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net