A furat de două ori acelaşi autoturism

Ultima actualizare:

    Proprietarul nu și-a dat seama că mașina i-a fost furată de două oriFOTO: monitorulsv.ro
Proprietarul nu și-a dat seama că mașina i-a fost furată de două oriFOTO: monitorulsv.ro

A invitat pe cei mai buni prieteni la o plimbare cu mașina de teren. Le-a spus că tocmai a cumpărat-o, deși situația lui financiară nu era prea roză. De fapt, a furat mașina, de două ori.

Ieri, jandarmii au văzut o mașină de teren parcată în zona de picnic din orașul Suceava. Când s-au apropiat, doi bărbați au ieșit din vehicul și au fugit spre pădure. Unul s-a întors după 30 de minute, crezând că pericolul a dispărut, dar a fost înhățat de echipajul de jandarmi, scrie monitorulsv.ro.

Omul este un cetăţean ucrainean, în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava.

Fiind întrebat cu privire la autoturism, acesta a declarat că maşina nu-i aparţine şi că a furat-o pentru a se plimba. De fapt, ucraineanul furase mașina și vineri, dar a adus-o înapoi după ce a făcut o tură prin oraș. A parcat-o în același loc, dar a reținut cheile pentru a repeta fapta.

Autoturismul a fost predat proprietarului, care a declarat că a pierdut cheile în data de 17 aprilie şi că de atunci a folosit al doilea rând de chei, fără a sesiza faptul că maşina a fost utilizată şi de o altă persoană.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net