Frumoasa asta e «regina golfului» din România

Ultima actualizare:

    Theodora Popa  (27 de ani) este  pasionată de golf,  schi şi călătorii
Theodora Popa (27 de ani) este pasionată de golf, schi şi călătorii

A moştenit de la tatăl său culoarea azurie a ochilor, pasiunea pentru schi şi golf, şi, nu în ultimul rând, o afacere de peste 200 de milioane de euro. Este vorba despre Theodora Popa, fiica milionarului Transavia.

Are doar 27 de ani, dar de mică a stat în umbra tatălui ei, ca să “fure” meserie. ”Eu la vârsta de 3 ani nu mă jucam cu păpuşile, aveam un mic telefon de jucărie şi comandam «furaje pentru pui». Poate datorită faptului că îl vedeam pe tatăl meu cât de mult munceşte”, povestea Theodora Popa într-un interviu pentru ZF.

Ioan Popa a pus bazele Transavia acum mai bine de două decenii, iar de trei ani a cooptat-o şi pe fiica sa în echipă. După ce a absolvit ştiinţele economice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Theodora Popa a dat băncile facultăţii pe birourile Transavia. ”De mică a venit cu mine, atât la birou, cât şi în vizită la ferme. Am fost sigur că îmi va călca pe urme“, spune Ioan Popa, citat de adevarul.ro.

Acum, Theodora este vicepreşedinte al Grupului Transavia, evaluat la peste 200 de milioane de euro. Pe lângă avere, fata a ”moştenit” şi pasiunea pentru golf de la tatăl său, care a implicat-o şi în noul complex de golf care îi poartă numele. Deschiderea complexului ”Theodora Golf Club”, construit în satul Teleac, lângă Alba Iulia, a fost prilejul pentru prima ieşire publică a superbei blonde.

Click spune

Ioan Popa a dezvoltat în 26 de ani cea mai mare afacere din domeniul cărnii de pui, din România. Compania Transavia este, în prezent, lider de piaţă în acest domeniu şi a început să exporte masiv şi în alte ţări. În topurile realizate de revistele de specialitate, Ioan Popa era inclus cu o avere cuprinsă între 100 şi 150 de milioane de euro. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net