Frații Ioan și Viorel Micula se luptă în justiție pentru a-și recupera Hotelul Bâlea din Neptun. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Hotelul Bâlea din Neptun este considerat de două steleFoto: litoralulromanesc.ro
Hotelul Bâlea din Neptun este considerat de două steleFoto: litoralulromanesc.ro

Frații Ioan și Viorel Micula, doi dintre cei mai bogați români, cunoscuți drept” milionarii Frutti Fresh” vor să vândă toate hotelurile de pe litoral pe care le dețin dar pe unele nu pot. Un exemplu este Hotelul Bâlea din Neptun, unde chiriașul, o firmă din Hunedoara, refuză să părăsească locația iar acum între cele două părți sunt mai multe procese.

Potrivit replicaonline.ro, frații Ioan și Viorel Micula au avut 12 hoteluri în Mamaia și sudul litoralului, unități cumpărate cu 500.000 de dolari bucata în 2002. Acum, toate sunt scoase la vânzare și nu se știe câte le mai aparțin de fapt. Cei doi frați din Bihor vor să vândă și hotelul Bâlea până în vara lui 2021, dar deocamdată tranzacția nu se poate finaliza până la rezolvarea litigiului juridic cu actualul chiriaș, un afacerist din localitatea hunedoreană Lupeni. La Tribunalul și Curtea de Apel Constanța se află pe rol mai multe procese între cele două părți, toate având ca obiect soarta hotelului Bâlea. 

Frații Micula vor să evacueze chiriașul din Hotelul Bâlea din Neptun 

Frații Micula cunoscuți și drept ”milionarii Frutti Fresh” l-au dat în judecată pe Daniel Bețiu pentru a anula contractul de închiriere și a-l face să plece din unitate. Ei îl acuză pe Daniel Bețiu nu le-a mai achitat chiria pe anul 2019, în valoare de 120.000 de euro, fără TVA, la care se adaugă contravaloarea lipsei de folosință a hotelului pentru sezonul 2020, adică încă 120.000 de euro. Punând la socoteală și penalizările de întârziere, frații Micula îi cer în total lui Bențiu peste 250.000 de euro.   

Ce spune omul de afaceri care a închiriat Hotelul Bâlea din Neptun 

Daniel Bențiu i-a dat la rândul său în judecată pe frații Ioan și Viorel Micula într-un dosar înregistrat pe 9 august 2021 la Tribunalul Constanța prevalându-se de faptul că a făcut investiții în hotelul Bâlea, motiv pentru care nu ar mai trebui să achite nimic.”Investițiile făcute de chiriaș au fost efectuate cu acordul scris al proprietarilor, în urma unui proces verbal al OPC Constanța prin care am fost amendați și condiționați să executăm "reparații capitale" imobilului contractat, orice alte interpretări sau supoziții devenind de prisos”, a declarat pentru sursa citată, omul de afaceri Daniel Bețiu la începutul litigiului.

Citiți și

Cine sunt gemenii milionari care au pus Guvernul la plată

O zi din viaţa lui Victoraş Micula, cel mai excentric fiu de milionar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net