Francul elveţian se joacă cu noi. Iată noul curs BNR!

Ultima actualizare:

    Creditele românilor s-au dublat, după ce cursul la francul elvețian a explodat
Creditele românilor s-au dublat, după ce cursul la francul elvețian a explodat

Banca Naţională României a afişat azi un curs valutar de 4,5037 lei pentru un euro, de 3,8780 lei pentru dolar, în timp ce francul elveţian a înregistrat prima scădere după trei zile de creştere, când i-a băgat în sperieți pe românii care credite în această monedă.

Cursul de schimb pentru francul elveţian este de 4,4354 lei, în scădere cu aproape 4 bani. Cursul de schimb al leului în raport cu francul elveţian a oscilat AZI dimineaţă pe piaţa interbancară, de la 4,4075 în jurul orei 9.15 la 4,4494 la 11.35, iar în jurul orei 12.00 se situa la 4,4476 lei/franc elveţian. Cursul BNR pentru euro a stagnat faţă de valoarea stabilită la începutul săptămâni, referinţa BNR fiind de 4,5037 lei/euro. Dolarul american a înregistrat o uşoară scădere faţă de leu, BNR stabilind referinţa la 3,8780 lei/dolar. Ieri , BNR a anunţat un curs de referinţă de 4,5018 lei/euro, 3,8815 lei/dolar şi 4,4716 lei/franc elveţian.

Moneda elevețiană i-a băgat azi în ședință pe Iohannis și Ponta

Administrația Prezidențială a anunțat, azi, că președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discuție fiind situaţia economică în contextul crizei francului elveţian, activitatea Executivului din această perioadă și situația internațională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net