Fotomodel arestat după ce a şantajat o fată de 13 ani cu poze indecente

Ultima actualizare:

    Minora de 13 ani a fost şantajată cu poze indecente
Minora de 13 ani a fost şantajată cu poze indecente

O tânără de 19 ani, din Târgu Jiu, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că ar fi şantajat o minoră de 13 ani cu mai multe poze în ipostaze indecente.

Ştefania Loredana Diaconescu, elevă în clasa a XII-a şi fotomodel, este acuzată de şantaj şi înşelăciune. Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost dusă la audieri, în jurul orei 14,30. Victima acesteia este o fată de 13 ani, elevă la Liceul de Munzică şi Arte Plastice, pe care fotomodelul o şantaja cu poze compromiţătoare sustrase din telefonul mobil, scrie Adevărul.ro. Ştefania Loredana Diaconescu era prietenă cu sora victimei de 13 ani. În timpul unei vizite, pe mâna fotomodelului a ajuns telefonul mobil al surorii prietenei sale. Liceana a sustras din telefonul mobil mai multe fotografii cu minora în ipostaze intime şi a început s-o şantajeze. I-a cerut, la început bijuterii pe care minora le-a luat fără ştirea părinţilor şi i le-a dat. Valoarea bijuteriilor se ridică la suma de 5000 de lei. Fotomodelul şantajist nu s-a mulţumit cu atât şi i-a cerut şi bani, moment în care victima le-a spus părinţilor ce se întâmplă.

Ştefania Loredana a încercat să scoată bani de la minora de 13 ani
Ştefania Loredana a încercat să scoată bani de la minora de 13 ani

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânăra ar fi şantajat o minoră, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta i-ar fi cerut fetei de 13 ani, în repetate rânduri, să-i dea bani şi bijuterii, ameninţând că, în caz contrar ar distribui fotografii cu aceasta, în ipostaze indecente, pe diferite site-uri de socializare. În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au organizat un flagrant pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, ocazie cu care făptuitoarea a fost surprinsă când ar fi pretins şi ar fi luat 150 lei de la persoana vătămată“, se arată într-un comuicat al Poliţiei Gorj.

Citeşte mai multe despre minora de 13 ani, pe Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net