FOTO Procesul violatorilor din Vaslui, reluat: 300 de susţinători ai fetei abuzate, în faţa Judecătoriei

Ultima actualizare:

    Cu o oră înainte de începerea procesului, la Judecătoria Vaslui erau aproximativ 300 de persoane în faţa tribunaluluiFOTO Simona Voicu
Cu o oră înainte de începerea procesului, la Judecătoria Vaslui erau aproximativ 300 de persoane în faţa tribunaluluiFOTO Simona Voicu

La un pas să fie linşaţi. Cei şapte tineri din Vaslui, acuzaţi de viol, au ajuns vineri în faţa magistraţilor. În faţa instituţiei s-au strâns zeci de susţinători ai victimei. Oamenii cer închisoare pe viaţă pentru fapta comisă.

UPDATE: 13.30  Cererea de recuzare a magistratului care judecă dosarul celor şapte tineri din Vaslui acuzaţi de violarea unei fete de 18 ani a fost respinsă, vineri, astfel că şedinţa de judecată s-a reluat, până în prezent fiind audiat un martor. Procesul de la Judecătoria Vaslui s-a reluat, vineri după prânz, după ce a fost suspendat de două ori pentru analizarea cererii de recuzare a judecătorului, depusă de un avocat al acuzaţilor.

Cererea respectivă a fost respinsă, astfel că şedinţa de judecată s-a reluat.

UPDATE: 11.10  Judecarea cazului celor şapte tineri din Văleni acuzaţi că au violat o fată de 18 ani a fost suspendată, la Judecătoria Vaslui, după aproximativ o oră de la începerea procesului. Suspendarea şedinţei de judecată s-a făcut la solicitarea unuia dintre avocaţii celor şapte tineri, care a invocat mediatizarea excesivă a cazului şi a solicitat recuzarea judecătorului. Astfel, un alt magistrat va analiza cererea de recuzare şi va stabili dacă procesul va continua cu acelaşi judecător sau cu altul, urmând ca apoi şedinţa să se reia, anunţă Mediafax.ro.

UPDATE: 10.00 Circa 300 de persoane s-au adunat, vineri, în faţa Judecătoriei Vaslui, unde are loc procesul în care şapte tineri sunt judecaţi pentru violarea unei fete, fiind vorba atât de susţinători ai acuzaţilor, cât şi ai tinerei, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

La Judecătoria Vaslui are loc, vineri, un nou termen în procesul pe fond în care şapte tineri din Văleni sunt judecaţi pentru că ar fi violat o tânără de 18 ani, în noiembrie 2014.

S-au încins spiritele în faţa Judecătoriei din Vaslui. Azi, cei şapte tineri acuzaţi de viol se vor întâlni cu victima lor. Termenul procesului, stabilit vineri, 14 august, a scos din case zeci de oameni. De la prima oră a zilei, susţinătorii adolescentei s-au adunat în faţa judecătoriei.

Mulţimea a început să ţipe atunci când cei şapte tineri au ajuns la proces. “Vrem închisoare pe viaţă pentru violatori”,”Violatorilor, la puşcărie cu voi!”, “Castrare!”, strigă în cor cei prezenţi, scrie adevarul.ro.În fața Judecătoriei s-a postat deja o dubă de jandarmi, care veghează totul. Sunt, de asemenea, și câțiva polițiști, îmbrăcați în civil, prezenți în mulțime. Pe de altă parte, susţinătorii tinerilor au spus ca avocaţii violatorilor au martori şi probe noi care vor schimba cursul procesului.


    Cei şapte violatori din Văleni, VasluiFOTO Simona Voicu
Cei şapte violatori din Văleni, VasluiFOTO Simona Voicu

După aproape zece luni de la comiterea faptei care a revoltat o ţară întreagă prin cruzime, dar mai cu seamă prin acţiunile ulterioare ale inculpaţilor care au sfidat opinia publică şi bunul-simţ, cei şapte violatori continuă să se bucure de libertate.

Violată până la leşin

Tinerii au sechestrat-o pe fată şi au obligat-o, în luna noiembrie a anului trecut, să întreţină relaţii sexuale cu ei ore în şir. În timpul violului, fata a leşinat de două ori, dar cei şapte agresori nu s-au oprit nici o clipă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net