FOTO Udrea, escapadă de fiţe cu şefa DIICOT. Uite cum se distrează fetele la Paris!

Ultima actualizare:
Deşi Elena Udrea  butonează  telefonul, cele trei  par relaxate
Deşi Elena Udrea butonează telefonul, cele trei par relaxate

Paris, oraşul luminii şi al luxului. Hoteluri cochete de cinci stele, magazine care de care mai exclusiviste. Cine nu şi-ar dori câteva zile de relaxare în acest oraş? Probabil că aşa a gândit şi Elena Udrea, care, de Sf. Valentin, a plecat la “vânătoare”de poşetuţe şi pantofiori la Paris. Ea a fost însoţită de Alina Bica, şefa DIICOT.

Alina Bica, şefa DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), şi Elena Udrea apar în mai multe fotografii făcute în luna februarie a acestui an şi publicate pe blogul “joscenzura2014.wordpress.com”.

Fetele ies din  magazine de firmă  încărcate de  cumpărături
Fetele ies din magazine de firmă încărcate de cumpărături

Candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României şi Alina Bica sunt însoţite şi de Ana Maria Topoliceanu, fostă şefă a Companiei Naţionale de Investiţii “C.N.I.” SA şi o apropiată a Elenei Udrea. Îmbrăcată într-o haină de blană albă şi pantaloni de trening, Elena Udrea iese la plimbare, pe jos, alături de Alina Bica, si Ana Maria Topoliceanu. „Fetele s-au distrat foarte bine şi au spart câteva zeci de mii de euro. O apropiere ciudată între un om politic controversat, Elena Udrea, o fostă şefă de instituţie de stat cu buget dirijat discreţionar şi o procuroare-şefă pusă politic care ar trebui să lupte împotriva corupţiei politice şi a crimei organizate”, scrie site-ul care a publicat imaginile.

O cameră costă  de la 730 €/noapte
O cameră costă de la 730 €/noapte

Acelaşi blog, jos cenzura, publică şi facturi de la hotelul unde au fost cazate cele trei. Notele de plată pentru mesele servite sunt, de fiecare dată, de ordinal sutelor de euro.“HotNews.ro” a publicat, în 2013, informaţia că Alina Bică a fost numită la şefia DIICOT graţie prieteniei sale cu Elena Udrea. Această prietenie datează încă din timpul guvernării Boc, când Udrea era ministru la dezvoltare regională şi turism, iar Alina Bica ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Justiţiei.

De-a lungul  anilor, la acest hotel  s-au cazat numeroase  celebrități printre care  Charlie Chaplin,  Marilyn Monroe,  George Clooney și  Angelina Jolie.
De-a lungul anilor, la acest hotel s-au cazat numeroase celebrități printre care Charlie Chaplin, Marilyn Monroe, George Clooney și Angelina Jolie.

Elena Udrea: «Sunt două prietene pe care le cunosc de ani de zile»

Elena Udrea a declarat, ieri, că vizita ei la Paris a fost în weekend-ul de Valentine’s Day, în 2014, alături de două prietene. „Sunt două femei de vârsta mea pe care le cunosc de ani de zile. Pe Topoliceanu o ştiu de 20 de ani. Avem o relaţie de prietenie, nu văd nimic vinovat în a  fi cu o prietenă la masă. Bica e o femeie de vârsta mea, procuror, o cunosc de 5 ani, avem o relaţie bună, de amiciţie. Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga”, a mai precizat Elena Udrea.

A lăsat cel puţin 3.000 € la hotel

Udrea nu s-a uitat la bani când a venit vorba de confortul ei. A ales un hotel de cinci stele din buricul Parisului, în imediata apropiere a celebrului bulevard Champs-Elysées. O cameră la hotel “Le Bristol” costă de la 730 de euro pe noapte, iar un apartament de la 1.100 de euro pe noapte. Apoi, candidata la şefia statului a gustat din plin din facilităţile hotelului, cheltuind o mică avere. În cele trei zile petrecute aici a cerut micul dejun în cameră, lux care a costat-o peste 200 de euro, a servit cina în grădină unde a lăsat 100 de euro şi s-a coafat de 110 euro. Nu a ratat nici serviciile restaurantului “Epicure”, de 3 stele Michelin, din incinta hotelului, unde a luat un mic dejun de... 109 euro! Factura pe care a plătit-o la recepţie, şi care nu include cazarea, la finalul minivacanţei, s-a ridicat la 900 de euro.

Factura nu include tariful de cazarea
Factura nu include tariful de cazarea

Fetele ies din  magazine de firmă  încărcate de  cumpărături
Fetele ies din magazine de firmă încărcate de cumpărături

Hotelul unde a fost cazată Elena Udrea
Hotelul unde a fost cazată Elena Udrea


    Hotelul unde a fost cazată Elena Udrea
Hotelul unde a fost cazată Elena Udrea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net