FOTO Greii PSD au petrecut la nunta fiicei primarului de Iaşi

Ultima actualizare:
Biserica „Sfântul Nico­lae“ din Copou
Biserica „Sfântul Nico­lae“ din Copou

Toţi liderii PSD naţionali, în frunte cu primul ministru Victor Ponta, au fost invitaţi sâmbătă la nunta mezinei lui Gheorghe Nichita, la Iaşi. Unul dintre naşii de cununie va fi ministrul Rovana Plumb.

Cununia religioasă a celor doi tineri loc sâmbătă, de la ora 15.00, la Biserica „Sfântul Nicolae" din Copou, iar invitaţii de seamă vor petrece seara la Restarantul La Castel, din localitatea Breazu, de la ora 19.00. Ceremonia a fost oficiată de un sobor de 10 preoți, în frunte cu IPS Teofan. În curtea bisericii, foarte mulți curioși s-au adunat să asculte slujba și să-i vadă pe miri.


    Gheorghe şi Ilinca NichitaFOTO Ziarul de Iaşi
Gheorghe şi Ilinca NichitaFOTO Ziarul de Iaşi

După ceremonie, mirii și invitații lor s-au deplasat spre locul stabilit pentru ședința foto. Printre invitaţi se numără Ecaterina Andronescu, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Robert Cazanciuc, ministrul de Justiție, Loredana Groza, Remus Pricopie, ministrul Educației, Dan Șova, șeful de campanie al lui Victor Ponta, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Fonduri Europene, Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, Gabi Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, Mircea Cozma, președintele Consiliului Județean Prahova, Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, deputatul Constantin Adascalitei, Alin Aivanoaiei, vicepreședinte al Consiliului Județean iași, Constantin Axinia, Nicolae Banicioiu, ministrul Sănătății, informează ziaruldeiasi.ro.

Gheorghe şi Ilinca Nichita
Gheorghe şi Ilinca Nichita

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net