FOTO Ce notă uriaşă de plată a avut Ponta într-un club din Dubai!

Ultima actualizare:
Nota de plată a lui Victor Ponta din Cavalli Club, Dubai
Nota de plată a lui Victor Ponta din Cavalli Club, Dubai

Un român care lucrează în barul unde a petrecut premierul alături de prieteni în concediu a publicat pe pagina sa de Facebook nota de plată de la masa şefului PSD.

Premierul Victor Ponta este urmărit şi nu se poate bucura de vacanţă. Aflat cu prietenii în Dubai, acesta a petrecut într-un club exclusivist din localitate unde a cheltuit în total peste 12.000 de drahme, echivalentul a 2.600 de euro.

Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat, pe pagina sa de Facebook, imagini cu nota de plată pe care premierul a achitat-o la unul dintre cluburile în care a petrecut în Emirate. El a lăsat şi un mesaj ironic la adresa lui Victor Ponta. "Așa cum era de așteptat, tovarășul Ponta, copleșit de o durere lăuntrică ce se reflecta într-un mod evident în părțile moi și sensibile ale corpului, s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferință amărâților păcăliți cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr și, evident, ca să fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putință, afacerea România. Doar că zurpriză, tovarășul cu pricina își relaxează psihicul sifonat în cel mai luxos și exclusivist club din Dubai, Cavalli club...(ieri in cel mai exclusivist Club din AbuDhabi, "One", iar astăzi în cel mai exclusivist Club din Dubai). Maine?Din păcate nu am apucat să-i transmit ceea ce mi-am dorit, dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de românii ce l-au recunoscut și a primit câteva mesaje elegante și elocvente... diaspora asta", au fost cuvintele publicate împreună cu nota de plată.


    Nota de plată a lui Victor Ponta din Cavalli Club, DubaiFoto Facebook
Nota de plată a lui Victor Ponta din Cavalli Club, DubaiFoto Facebook
image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net