FOTO Biletele la Loto se vând gata sfinţite! Costă 20 de lei

Ultima actualizare:

    Românii inventivi fac bani din orice
Românii inventivi fac bani din orice

Inventivitatea românilor nu cunoaşte limite. Dacă e vorba de bani, mai ales, îi facem şi din piatră seacă! Un tânăr din Târgovişte a găsit o nişă de succes: vinde pe internet bilete la Loto sfinţite!

Vând bilet necompletat, dus la moaştele lui Dimitrie cel Nou, în Bucureşti. Proaspăt sfinţit, în octombrie 2014”. Aşa sună anunţul postat de Radu, un tânăr de 20 de ani din Târgovişte, la rubrica de mică publicitate, pe internet. Biletul “dumnezeiesc” costă o nimica toată: 20 de lei. În plus, poate fi trimis prin poştă oriunde în ţară, sporind jucătorilor şansele de câştig. 

Ca să fie credibil, tânărul şi-a făcut poză cu biletul în timp ce stătea la coadă la moaşte
Ca să fie credibil, tânărul şi-a făcut poză cu biletul în timp ce stătea la coadă la moaşte

Cel puţin teoretic, căci, în practică, niciunul dintre românii care au cumpărat bilete sfinţite nu a reuşit să nimerească numerele norocoase. “O singură persoană a ghicit mai deunăzi un număr. Dar mai avea până la şase, aşa că nu a câştigat nimic. Oricum, o să mai sfinţesc şi alte bilete şi, cine ştie, poate dăm lovitura la potul cel mare”, a declarat, pentru Click!, tânărul din Târgovişte. Preoţii atrag atenţia că “sfintele bilete” nu pot fi lucru curat şi le recomandă naivilor să nu mai arunce banii pe fereastră. Asta pentru că preoţii nu pot sfinţi bilete la Loto şi nici pelerinajul la moaşte nu presupune ceva în acest sens!

Cătălin Urse
Cătălin Urse

Cătălin Urse (39 de ani): “Ce dovadă am eu că este biletul sfinţit? E o făcătură. O ţeapă, ca să ia banii la oamenii cu credinţă în Dumnezeu. Nu aş da bani pe aşa ceva nici dacă l-aş primi din mâna unui preot”.

Erika Ibiş
Erika Ibiş

Erika Ibiş (37 de ani): “Sincer, nu aş avea încredere să cumpăr aşa ceva. Dacă Dumnezeu vrea să te ajute, te ajută oricum. Pot câştiga la Loto cu un bilet luat de la agenţie, cum cumpără toată lumea".

Ilie Crăciunescu
Ilie Crăciunescu

Ilie Crăciunescu (43 de ani): “Este adevărat că mai joc la Loto şi mă închin. Zic: Doamne ajută! Dar atât. Cum să te rogi la Dumnezeu pentru bani? La Dumnezeu te rogi pentru sănătate, nu pentru caşcaval. Nu cred în treaba asta!”

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net