Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai

Ultima actualizare:

    Regele Mihai și nepotul său, pe vremea când se suveranul trăia şi nu exista vreun conflict între eiFoto: arhivă personală
Regele Mihai și nepotul său, pe vremea când se suveranul trăia şi nu exista vreun conflict între eiFoto: arhivă personală

Chiar dacă în urmă cu aproape o lună, fostul principe Nicolae a provocat un adevărat scandal cu vizita sa la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia, nepotul Majestării Sale nu renunţă la familia care l-a decăzut din drepturi. El a anunţat deja prin avocatul său că va participa la funeraliile bunicului său. De Sfinţii Mihai şi Gavril, Nicolae Medforth Mills nu a fost lăsat să-l vadă pe rege cu ocazia onomasticii, motiv pentru care ar fi încercat să intre cu forţa.

Se anunţă tensiuni la Casa Regală după anunţul principelui Nicolae, care vrea cu orice preţ să-şi conducă bunicul pe ultimul drum. El a anunţat prin avocatul său, Radu Enache, care a intervenit telefonic la Antena 3, că va lua parte la funeralii. 

În urmă cu o lună s-a iscat un adevărat scandal după ce pricipele a fost acuzat că ar fi forţat intrarea şi ar fi făcut un adevărat circ pentru a pătrunde în casă. În replică, nepotul decăzut din drepturi a respins acuzațiile Casei Regale și a explicat că tot ce a făcut a fost să sune la ușă și să roage frumos personalul să-l lase să-și viziteze bunicul, de ziua onomastică.

"Am vorbit cu Nicolae, el nu a fost anunțat oficial de nimeni din familia că a decedat bunicul său. El a confirmat că va veni la înmormântare, dar nu mi-a spus ziua. Chiar dacă nu va fi primit de familie în cercul restrâns al apropiaților, el va participa”, a spus Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, nepotul Regelui, marți, 5 decembrie la Antena 3.


    Reacția fostului principe Nicolae la aflarea veștii decesului bunicului său Foto: Arhivă personală
Reacția fostului principe Nicolae la aflarea veștii decesului bunicului său Foto: Arhivă personală

”Ieri am venit, am venit direct din avion și am încercat să-l văd pe bunicul meu. Din păcate n-am putut.... Am văzut secretarul Regelui și a zis că nu are voie să lase pe cineva și un alt om a zis același lucru... Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu și doar vreau să-l văd până la urmă. Atât. Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aș dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată”, a declarat principele Nicolae, citat de ştirile Pro Tv.

După acest episod mai puţin plăcut, nepotul regelui a subliniat că nu va renunţa şi a transmis prin avocatul său că va participa la înmormântare.

Fiu al Principesei Elena a României, sora mai mică a Principesei Margareta și fiica Regelui Mihai I al României și a principesei Ana, principele Nicolae a fost exclus la 10 august 2015 din linia de succesiune a Coroanei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net