Fostul primar din Snagov, condamnat la 2 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Apostol Mușat a fost condamnat pentru conflict de interese
Apostol Mușat a fost condamnat pentru conflict de interese

Decizie finală a Curții de Apel București în cazul fostului primar din Snagov, Apostol Muşat. El a fost condamnat, joi, la doi ani de închisoare pentru conflict de interese, scrie Mediafax.

„Reduce pedeapsa aplicată inculpatului Apostol Mușat de la 3 ani închisoare la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată”, au anunțat judecătorii Curții de Apel București.

Inițial, Judecătoria Buftea îl condamnase pe fostul edil la o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Fostul primar, Apostol Mușat este vizat de mai multe anchete, cea mai recentă fiind cea legată de retrocedarea ilegală a unei suprafeţe de 47 hectare de pădure situată în localitatea Snagov, cauză în care acesta este cercetat sub control judiciar pentru abuz în serviciu. În același dosar este vizat omul de afaceri Remus Truică, dar și Paul Philippe al României.

„Atât procesul verbal, cât şi anexa 37 au fost semnate de primarul Muşat Apostol şi de secretarul Dima Niculae şi înaintat spre validare comisiei judeţene constituite la nivelul Instituţiei Prefectului Ilfov. La dosarul de restituire nu au fost depuse înscrisuri din care să rezulte că inculpatul Al României Paul Philippe este persoană îndreptăţită, că antecesorul său a deţinut un titlu pe acel teren, suprafaţa de teren şi faptul că deţinea pădurea la momentul exproprierii”, arată procurorii anticorupție.

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net